-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 03

Sterilizuota balta ilgaplaukė ieško namų

Purrrrrr... taip užsiveda mano varikliukas laaaaaaaaaabai dažnai. Nes mane myli! Nes aš myliu! Nes esu laiminga katytė! Visgi, mane išgelbėjo... Rado mane Klaipėdoje prie Big'o,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Purrrrrr... taip užsiveda mano varikliukas laaaaaaaaaabai dažnai. Nes mane myli! Nes aš myliu! Nes esu laiminga katytė! Visgi, mane išgelbėjo...

Rado mane Klaipėdoje prie Big'o, purviną ir baisiai sulysusią, beverkiančią garsiai garsiai... Gi aš kurčia, tai negirdžiu, kiek tas mano balselis garsiai verkia... O buvo baisu, tai ir verkiau... Kol mane pakėlė ant rankų, nusišypsojo ir pasakė, kad viskas bus gerai.... Ir buvo! Mane parsivežė į Gargždus, pamaitino, išmaudė (tai buvo vieni juokai, mat, naujieji mano šeimininkai nežinojo, kad aš praktiškai visai nebijau vandens).

Tada keliavom pas veterinarą, jis, kaip tikras aiškiaregys pasakė, kiek man metų (~1,3m), kiek sveriu (~2,9kg, tiesa, dabar mane atšėrė ir jau sveriu apie 4kg) ir kad niekuom nesergu. Gavau vaistukų nuo kirminų bei nuo blusų ir visų kitų padarų, kurie mane kuteno.

Šiaip esu tikrai laiminga katė, tik... Mano naujieji šeimininkai vis dirba ir dirba, jų niekad nebūna namie... Bet aš nekrečiu daug šposų, tik tupiu ant palangės ir laukiu jų grįžtant. Kartais pamiegu, ir vėl laukiu... Būtų gerai, jei atsirastų kažkas, kas mane irgi mylėtų, taip kaip jie, bet dar ir turėtų man laiko, pažaistų su manimi, pašukuotų mano ilgas kasas (man tai labaai patinka). Gal tai galėtum būti Tu..?

Gargždai, tel. 863086253 arba  8 675 74747

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius