-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 31

Šuneliai Negriukas ir Pikė ieško namų (nuotraukos)

Šis šaunus vyrukas labai jaunas, gal pusantrų metukų, todėl labai norėtų dūkti ir siausti, bet įgimtas drovumas pakiša koją. Matyt žmogus jį yra nuskriaudęs, nes ne iš pirmo karto leidžiasi į draugystes, geriau pasislepia. Bet jei negresia pavojus, jis su jumis šėlios po pievas, džiaugsis pavasariu ir šeimininku. Jis jaunas ir stiprus, didesnis nei vidutinis ir labai pasiilgęs bendravimo.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Negriukas: jaunas ir energingas

Šis šaunus vyrukas labai jaunas, gal pusantrų metukų, todėl labai norėtų dūkti ir siausti, bet įgimtas drovumas pakiša koją. Matyt žmogus jį yra nuskriaudęs, nes ne iš pirmo karto leidžiasi į draugystes, geriau pasislepia. Bet jei negresia pavojus, jis su jumis šėlios po pievas, džiaugsis pavasariu ir šeimininku. Jis jaunas ir stiprus, didesnis nei vidutinis  ir labai pasiilgęs bendravimo.

Pikė: vis dar laukia

Kažkada Pikė gyveno bute, vartėsi ant pagalvių ir džiaugėsi mylinčia šeimininke. Bet žiaurus likimas jas išskyrė: šeimininkė mirė, o kalytė buvo atiduota į karantinavimo tarnybą. Dabar ji vėl laukia. Laukia to vienintelio ŽMOGAUS, kuris priglaus, paglostys. Ruduo praėjo, šalta žiema mus paliko, atėjo pavasaris ir nauja viltis. PIKĖ LAUKIA. Ji labai jaunutė, poros metelių, linksma ir meili vidutinio ūgio kalytė, pasiruošusi Jus mylėti visą likusį savo gyvenimą.

Kaunas,  868611085

www.penktakoja.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius