Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 10

Šunelis Maksas svajoja rasti namus

Susipažinkime, aš – Maksas. Atsiradau „iš niekur“ ir klaidžiojau Vilniaus gatvėmis, kol patekau į sanitarinę tarnybą. Ten buvo labai baisu ir liūdna, bet šeimininkai manęs neieš...
Maksas
Maksas

Susipažinkime, aš – Maksas. Atsiradau „iš niekur“ ir klaidžiojau Vilniaus gatvėmis, kol patekau į sanitarinę tarnybą. Ten buvo labai baisu ir liūdna, bet šeimininkai manęs neieškojo. Gal negalėjo, o gal nenorėjo… Et, ką jau čia į tą praeitį dairytis, aš dabar pas globėją, kuri mane myli ir rūpinasi (aš ją irgi labai myliu). Bet su visa pagarba globėjai aš išduosiu Jums savo paslaptį: aš labai labai noriu turėti savo namus ir šeimininkus, kuriuos mylėčiau visa savo esybe (mes, šunys, taip mokam). Jei Jums patikau, paskambinkite mano globėjai ir atvažiuokite susipažinti. Pasitiksiu svetingai, pavedžiosiu… norėjau pasakyti – pasivaikščiosim po apylinkes ir… gal kartu važiuosim namo.

Kaip jau minėjau, labai puikiai sutariu su žmonėmis, mielai aplaižyčiau visos šeimininkų šeimos veidus ir rankas. Galiu drąsiai gyventi su mažais vaikais ir už maistą dirbti aukle.

Nuoširdžiai jūsų,
Maksas

Skambinkite man 862299822, 864896711.

Rašykite daiva.p@inbox.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius