Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 19

Šunelis Pinkis laukia nuostabių šeimininkų

Pinkis, nuostabus, jaunas ir linksmas šunelis išgelbėtas iš Trakuose esančių garažų teritorijos, kur jį tiesiog atvežę kažkas negailestingai išmetė (susijusi naujiena http://www....
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Pinkis, nuostabus, jaunas ir linksmas šunelis išgelbėtas iš Trakuose esančių garažų teritorijos, kur jį tiesiog atvežę kažkas negailestingai išmetė (susijusi naujiena http://www.gyvunugloba.lt/lt/help/news.30322).

Bėgdamas prie kiekvienos atvažiuojančios mašinos jis labai prašėsi išgelbėjamas nuo žiauraus ir alkano benamio likimo. Šiuo metu šunelis, pavadintas Pinkiu glaudžiasi labai laikinai voljere pas vieną gyvūnų skausmui neabejingą merginą Vilniuje.

Mažylis tikrai naminukas, atlieka reikaliukus tik išvedus iš namų, draugiškai nusiteikęs bendrauti su kitais šunimis ir katėmis, be galo geras ir linksmas berniokas, tik viena bėdelė.....jis labai verkia ir loja voljere, jam jame būti tiesiog kančia, jis labai nori būti su žmogumi, o gal ir šalta mažyliui.

Naktį Pinkis yra  įleidžiamas i sandėliuką, bet šis mažylis sveriantis 10 kg, tikrai nusipelno miegoti ant sofutės ar bent jau foteliuko.

Atkreipkite dėmesį į jį, jam labai reikia namų globos ir, žinoma, tikrųjų namų.

Skambinkite tel. nr. 861865367 arba 806050618.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius