-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 04

Švelni paaugliukė kalytė nori susipažinti (nuotraukos)

Ausys stačios kyšo iš tolo, išraiškingos akys pasako daugiau nei bet kokie žmogaus žodžiai. Paaugliukė, kuri suteiks namams daug džiaugsmo.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ausys stačios kyšo iš tolo, išraiškingos akys pasako daugiau nei bet kokie žmogaus žodžiai. Paaugliukė, kuri suteiks namams daug džiaugsmo. Žmogaus džiuginimas tiesiog užkoduotas jos genuose. Prisiglaudimas yra jos mėgstamiausias užsiėmimas, ji sekios savo mylimą šeimininką visur, ištikimai stebės kiekvieną judesį, o tik gavus menkiausią signalą prisispaus prie kojos ir padės savo meilų snukelį ant kelių.Tačiau neapsigaukit ji dar visai jaunutė ir žaidimai bei lakstymai taip pat neatsiejami.

Jos vardas Mūza, ypatingas vardas ypatingai kalytei. Ji neaugs didelė, bus vidutinio dydžio. Tačiau skuodžiant per laukus ausys visada kyšo, nes jos labai įspūdingos, kaip zuikis straksi per aukštas žoles. Šiuo metu jau yra sterilizuota, taigi, jei ir skuos per laukus ir miškus, neturėsite baimintis, jog koks patinas tokią gražuolę nužiūrės.

Šiai meilybei ne vieta Vagonėliuose, ji nori šilumos, nuosavo kampelio ir rankelės, kuri visada paglostys. Gali gyventi tik namuose.

Ateikite su ja susipažinti L. Giros gatvėje 131, tik pirmiausia paskambinkite susitarkite telefonu +37067671317. Mūza švelniai priglus prie Jūsų ir Jūs pajusite, kad tokios šilumos niekas neatstos.

Labai Jūsų lauksime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius