Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 09

Tarsi dailininko nutapyti kačiukai ieško namų

Jei pafantazuoti, galima prifantazuoti, kad genialusis abstrakcionistas P.Pikasso savo mėlynistinius paveikslus tapė žiūrėdamas į pilkai/melsvai/baltus katinus:) Dėmesio,...

Jei pafantazuoti, galima prifantazuoti, kad genialusis abstrakcionistas P.Pikasso savo mėlynistinius paveikslus tapė žiūrėdamas į pilkai/melsvai/baltus katinus:)
Dėmesio, dovanojami iki negalėjimo žavūs melsvai balti katanėliai Paloma ir Pikasso. Kačiukai nuparazitinti (nublusinti/nukirmėlinti), tvarkingai besinaudojantys kačių wc dėžute, nagelius bedrožiantys į kačių nagų draskyklę.

Mažytės musytės ant žanduko savininkė Esmeralda Šeršė lia fam ieško šiltų namų ir kantrių šeimininkų. Poros mėnesių Esma tvarkingai naudojasi kačių wc dėžute, nagus galanda į kačių nagų draskyklę, nuparazitinta (nublusinta/nukirmėlinta).

Dėmesio:) Iš zoologijos sodo pabėgo miškinės lūšies jauniklis:) Neturėdami kur priglausti įnaminome melsvai baltų kačiukų šeimoje. Patys matote, Kvazimodas Šaitanas Lūšinskas šioje šeimoje, kaip šunio penkta koja:D Tai linksmoji dalis:)

Kantriems, ramiems, atsakingiems žmonėms dovanojamas iki alpulio gražus, charakteriu tobulas atitikmuo savo kvaziškui vardui poros mėnesių kačiukas. Šaitanas Lūšinskas nuparazitintas (nublusintas/nukirmėlintas), kačių wc naudotojas, kačių nagų draskyklės naikintojas.

Skambinkite: +37064945231 (Vilnius)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius