Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 24

Tobis ir Mikis: du nedidukai šuniukai ieško namų

Tobis ir Mikis yra visiškai iš skirtingų namų, bet panašaus dydžio šuneliai ieškantys naujų namų ir mylinčių šeimininkų. Tobis - 4 metų šunelis naminukas, baltas su rusvom ausytė...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Tobis ir Mikis yra visiškai iš skirtingų namų, bet panašaus dydžio šuneliai ieškantys naujų namų ir mylinčių šeimininkų.

Tobis - 4 metų šunelis naminukas, baltas su rusvom ausytėm, truputį primenantis garsųjį džeko raselo terjerą. Visada gyveno su savo šeimininke bute. Šeimininkei mirus šunelis tapo niekam nereikalingu. Dabar jį laikinai globoja šeimininkės dukra. Tobis labai mielas, linksmas, draugiškas šunelis. Loja, bet nekanda. Namie nieko negraužia, tik kartais iš nuobodulio nešioja tapkes. Galėtų gyventi tik viduje, nes bijo šalčio.

Mikis - 5 metų šunelis, baltas su pilkais plemukais, sargaujantis šuniukas. Kažkada buvo pirktas turguje už kelis litus. Taip 5 metus pragyveno pas savo šeimininkus nuosavo namo kieme, kol galiausiai tapo nebereikalingu. Mat kieme yra dar kitas šuo, sargesnis ir Mikio nebereikia. Mikutį netgi nuvežė pas veterinarą užmigdyti, bet veterinaras atsisakė žudyti jauną, sveiką šunelį. Mikutis dar yra tuose namuose ir labai laukia naujų mylinčių šeimininkų.

Jei galite priglausti kurį nors šunelį skambinkit: 860519910; 860263641

renata@beglobis.lt

Vilnius

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius