Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 03

Tobulų rainiukų penketukas ieško namų!

Nuotykiai, pasiutimas ir pasaulio tyrinėjimas- taip galima trumpai apibūdint penkių nuostabių kačiukų dabartinį gyvenimą. Jie net neįtaria, kad jei dar bent viena diena ilgiau bū...

Nuotykiai, pasiutimas ir pasaulio tyrinėjimas- taip galima trumpai apibūdint penkių nuostabių kačiukų dabartinį gyvenimą. Jie net neįtaria, kad jei dar bent viena diena ilgiau būtų likę ten, kur gimė (po laiptinės įėjimo laiptais), jie būtų atsidūrę ten, kur baigiasi mažų kačiukų gyvenimas- Grindoje. Pikti laiptinės gyventojai jau buvo iškvietę sanitarinę tarnybą „išvalyti kiemo“...

Ačiū Linai, nes būtent jos pasiūlytos pagalbos dėka, šie mažyliai išlošė bilietą gyventi ir turi nuostabią globėją, auklėtoją ir mokytoją.

Šiam miesčioniškai rainų kačiukų penketukui maždaug 1,5 mėn. Jie jau savarnkiškai valgo, naudojasi kraiku, yra „nuparazitinti“, švarūs ir paruošti naujiems šeimininkams! Vadoje- trys vyrukai katinukai ir dvi katytės panelytės.

Kačiukai rimti, visą dieną įnirtingai mokosi, tiesa, turi tik vienintelę pamoką, kuri vadinasi „pasaulio pažinimas“ , tačiau nesimuliuoja ir stengiasi ištirti viską: per kokią skylę gali tilpti galva, kas vyksta už radiatoriaus, kokio skonio yra begemoto statulėlė, kam kėdei reikalingos kojos, kas būna kai įšoki į bliūdelį su vandeniu, kas laimi kai susikauni penkiese iš karto, kas jei bandai apsikabinti su kaktusu, bet dažniausiai... Kai tik jauti, kad tuoj tuoj žinosi atsakymą, iš paskos atbilda rožinės šlepetės ir sugadina visą įdomumą. Ir vistiek, tos šlepetės pačios mylimiausios, nes jose stovi didelis, geras ir saugantis žmogus.


O žmogaus jiems beprotiškai reikia. Ir kiekvienas nori rasti savo žmogų, šeimininką, kuris palydės į naują ilgą  gyvenimo nuotykį ir išgyvens jį kartu- nuo pradžių iki galo.


Jei ieškote jaukaus ir ištikimo raino draugo arba draugės, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius