Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 08

Triksė: tobula katė trimis kojomis ieško namų

Vieną gražią, šiltą, saulėtą gegužės dieną „Katino svajonės“ savanorės sulaukė eilinio skambučio iš neabejingo piliečio. Šį kartą buvo pranešta apie sužeistą katytę, kuriai buvo...

Vieną gražią, šiltą, saulėtą gegužės dieną „Katino svajonės“ savanorės sulaukė eilinio skambučio iš neabejingo piliečio. Šį kartą buvo pranešta apie sužeistą katytę, kuriai buvo stipriai sužalota galinė letena. Iš jos styrojo išlindęs kaulas, o audiniai aplink žaizdą jau buvo gangrenavę. Panašu, kad katytę sužalojo neatsargus vairuotojas ir palikęs likimo valiai nuvažiavo toliau.

Prognozės tąkart nebuvo džiuginančios, juolab, kad trauma jau kelių dienų senumo. Nuskambėjo verdiktas – kojos amputacija. Ką vargšė katytė turėjo iškęsti tas kelias dienas, viena kaip pirštas, gulinti purvinoje šalikelėje, merkiama smarkaus lietaus ir toliau gąsdinama pro šalį lekiančių automobilių ir prabėgančių šunų, tikriausiai pasakoti nereikia.

Triksės – tokį vardą gavo katytė – laukė operacija, ilgas gijimas ir gyvenimas narvelyje laikinai apribojant judėjimą. Bet tikriausiai Triksė – optimistė iš prigimties. Nes vos tik pabudusi po operacijos veterinarijos klinikoje ir dar prijungta prie lašinės katytė jau murkė, šaukėsi žmogaus ir labai norėjo būti glaudžiama ir glostoma. Triksė tikrai auginta namuose, ji naminė katytė.

Šiandien Triksytė jau puikiai prisitaikiusi gyvenimui trimis kojomis. Bėgioja ne prasčiau nei keturkojai, smagiai žaidžia, visiškai nesiskundžia apetitu ir dievina žmogaus draugiją.

Perduodame tai, ką ji nori pasakyti savo naujiesiems šeimininkams:

„Mane vadina Trikse. Tikriausiai Jums įdomu - kodėl? O gi todėl, kad šiandien aš striksiu ir bėgioju tik ant trijų kojyčių. Žinau, žinau, sakysite: „oi bėda, oi vargas tokiai katei“! Anokia čia bėda! Ir visiškai jokio vargo. Aš pati jau ir pamiršti spėjau, kad kažkada laksčiau keturiomis... O ir Jums nuo to tik geriau, darbo mažiau – padelius kutenti reiks tik trims kojytėms.

Aš labai laukiu žmogaus, kuris mane pamils.  O aš jam murksiu, kalbėsiu, viską papasakosiu: kaip gyvenau ankščiau ir kaip norėčiau gyventi dabar... Kiek vargelio iškenčiau, kol savąjį žmogų atradau. Ei, šeimininkai, kur Jūs?! Aš Jūsų ieškau ir laukiu! Labai, labai...“

Katytei maždaug du metukai, ji sterilizuota, skiepyta ir labai gero charakterio. Triksė labai myli žmogų ir nori bendrauti. Tai tobula katė trimis kojomis.

Jeigu rimtai nusprendėte priimti trikojukę Triksę į savo namus, skambinkite: 8 698 13734, Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius