Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 16

Trispalvė katytė Nikė laukia savo Žmogaus (nuotraukos)

„Maži vaikai, mažos bėdos, vaikai paauga, bėdos su jais." Mes irgi turėjom bėdelę. Iš pažiūros nedidukę, bet realybėje...
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

„Maži vaikai, mažos bėdos, vaikai paauga, bėdos su jais." Mes irgi turėjom bėdelę. Iš pažiūros nedidukę, bet realybėje...

Gaila, ne visi gimsta su marškinėliais, ne visi kišenėje nešiojasi milijoną. Bet ne visiems ir benamio duonos teko ragauti. O štai ji ragavo. Tokia duona, sutikim, nesaldi. Mažutė tikrų namų ir neturėjo. Kol balto sniego patalu dengėsi žemė, šerkšnu puošėsi medžiai, mes džiaugėmės pagaliau atėjusia žiema, ji kasdien turėjo kovoti už išlikimą. Juk jos patalas - sniegas. Užsikloti tegalėjo gabalėliu žvaigždėto dangaus. Bet ar jis šildė? O juk ji - naminės katės vaikelis, kuriuo atsikratė kaip nereikalingu daiktu. Ne gana to, akytė buvo smarkiai sužalota.

Skubame Jus nuraminti. Šiandien Nikei (taip, taip, ji jau ir varduką turi) viskas gerai. Graži kaip margaspalvis ruduo. Sveika kaip ridikas, tik... teturinti vieną akytę. Bet tai jai nė kiek netrukdo būti žaisminga, linksma ir išradinga. Nikė - keturių mėnesių, be galo jauki, švari ir tvarkinga katytė. Labai išsiilgusi žmogaus meilės ir švelnių rankų. Katytė jau paskiepyta. Dovanojama tik atsakingiems žmonėms, kurie sutiks Nikei paaugus ją sterilizuoti (pusę sterilizacijos kainos padengs dabartinė globėja).

Nepaisant to, kad Nikė yra su viena akute, pasaulį regi tik gražiausiomis spalvomis. Ji sugeba džiaugtis tuo, ką turi, moka dovanoti savo meilę ir šilumą.

Priimkit ją į savo gyvenimą - turėsit geriausią draugę. O tikrų draugų juk nei nupirksi, nei parduosi.

860014377, 868364809 (Vilnius, Trakai)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius