-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 14

Trys maži ir linksmi murkiukai ieško namų

Susipažinkite su be galo meiliais ir smagiais mažais kačiukais, kuriems labai reikia žmogaus rūpesčio, meilės, kuriems labai reikia namų. Gražioji marmuriukė - mažutė, 1,5 mėn....

Susipažinkite su be galo meiliais ir smagiais mažais kačiukais, kuriems labai reikia žmogaus rūpesčio, meilės, kuriems labai reikia namų.

Gražioji marmuriukė - mažutė, 1,5 mėn. katytė Viltė. Žaisminga, linksma, tokia minkštutė - it pliušinis meškinas, mėgsta būti glostoma, niurkoma:) Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. .

Bengališkų raštų 1.5 mėn. rainas kačiukas Tigrius. Labai smagus ir mielas mažius. Draugiškas, meilus, žaismingas. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute.

Minkštu, šiek tiek papūkuotu baltu su tamsiomis dėmelėmis kailiuku, mažutė katytė Šarlotė. Mažoji linksmuolė pati smulkiausia iš broliukų, bet pati judriausia, smalsiausia, pilna gyvybės ir energijos. Prajuokina visus bandydama pagauti savo ar sesės uodegytę, skrendantį uodą ar musytę. Labai smagi, 1,5 mėn. katytė. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute.

Visi mažiukai laukia jūsų pasiūlymų su draugauti, Auga kartu su mažais vaikais, kitais gyvūnais, tad yra komunikabilūs ir draugiški tiek kitų gyvūnų, tiek žmogaus atžvilgiu. Glaustosi, murkauja, tiesia mažąsias savo pėdutes.

Dėl kačiukų kreipkitės tel. Nr. 867989232

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius