Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 07

Trys mažylės prašo šanso gyventi! Skubiai ieškomi namai arba globėjai (nuotraukos)

Esame įpratę sakyt, kad laikas – pinigai. Ir mes baisiai nelaimingi, kai jį švaistome, ar prarandame. Bet ką daryti, kai laikas tiksi labai greitai?
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Esame įpratę sakyt, kad laikas – pinigai. Ir mes baisiai nelaimingi, kai jį švaistome, ar prarandame. Bet ką daryti, kai laikas tiksi labai greitai? Ką daryti, kai jis gali kainuoti gyvybę? Šiuo metu trys, dar tik pradedančios pažinti pasaulį gyvybės kabo ant plauko. Turime vos kelias dienas, kai galime susivienyti ir kažką pakeisti. Ir tas kažkas visai ne mažmožis – tai šansas gyventi dar ilgai ir laimingai.

Istorija paprasta ir skaudžiai besivystanti. Moters kalytė atsivedė tris nuostabias mažyles. Šeimininkė jomis rūpinosi, puoselėjo visas viltis jas greitai išdovanoti, nes tokio grožio ir charakterio šuniukai nelieka nepastebėti. Deja, praktika parodė kitaip, laimė kai nusisuko taip ir nebeatsisuko. Trims kalytėms dabar trys mėnesiai, visos jos draugiškos, skirtingos, išmyluotos, tačiau galimybės būti tuose namuose joms nebeliko.

Šeimininkės sveikata netikėtai pablogėjo ir rūpintis visais šuniukais nebeliko ne tik jėgų, bet ir galimybių: deja, sunkios širdies problemos veda prie ligoninės durų. Bet kaip šios trys mažos dar nieko nesuprantančios širdutės? Jos ir toliau plaka, niekuo neprasikaltusios, jos trokšta gyventi. Šeimininkė tiesiog nebegali jų laikyti, o kas būna su šuniukais, kurie tampa nereikalingi? Jų tikimybė gyventi ima gesti neįtikėtinu greičiu.

Todėl kreipiuosi į Jus, nes Jūs – vienintelė jų viltis gyventi. Šios mažylės žada būti mažesnės nei vidutinio ūgio (abu tėveliai nedideli, vienas maždaug 30 cm, o kitas didesnis, maždaug apie 40cm). Kalytės nuotraukose atrodo stambesnės negu yra iš tikrųjų (fotografuotos stambiu planu). Visos jos neproblematiškos, draugiškos, sveikutės, nuostabaus charakterio ir trokšta turėti savo namus: saugius, šiltus ir mylinčius. Šiuo metu kalytes trumpam pažadėjo priglausti dabartinės šeimininkės giminės, kurie be galo pergyvena dėl jų likimo, bet gyvenimo sąlygos ir jiems neleidžia glausti trijų šunelių.

Tai ne laikas kažką auklėt, smerkt, ar mokyt gyventi tą sugebame visi. Bet ar visi sugebame padėt iš tikrųjų? Labai prašau, atsiliepkite gerieji šeimininkai, galintys į savo gyvenimą priimti vieną iš mažylių! Besąlygiška meilė, ištikimybė ir draugystė bus garantuota. Be to jausmas, kad gyvenime kažką išgelbėjai, suteikia viskam prasmę ir nudažo mūsų pačių likimus šviesiomis spalvomis. Netikite? Pabandykite. Laukiama bet kokia reali pagalba laikina globa (su galimybe dovanoti šuniuką iš savo namų) arba tikrieji šeimininkai, galintys suteikti amžiną prieglobstį! Tai skubu, nenusisukime...

Dėl šių mažylių, kreipkitės į Ievą 8 650 80511

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius