-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 11

Vienišas keliauninkas prašo globos arba namų

Šį žvarbų šeštadienio vakarą turbūt teks skelbti „vienišų kačiukų vakaru“... Varoma šalto vėjo, dar viena maža širdutė atrado duris, į kurias jau ketino belstis, bet... Čia nors...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Vienišumas


Šį žvarbų šeštadienio vakarą turbūt teks skelbti „vienišų kačiukų vakaru“... Varoma šalto vėjo, dar viena maža širdutė atrado duris, į kurias jau ketino belstis, bet... Čia nors ir gera, tačiau kačiukams alergiška moteris ir didelis šuo, žiūrintis tarsi išvydęs delikatesą!


Retos, smėlio spalvos mažylis, beprotiškai gražus ir jaukus neturi kur dėtis! Šią naktį tikriausiai teks sutikti vonioje arba sandėliuke, o kur dingti po to?

Jau nuo rytojaus ( 2012.11.11) reikalinga laikina globa! O jei matote tai, apie ką svajojate visą gyvenimą, su mielu noru išlydėsime kačiuką ir į nuolatinius namus! Laikinus globėjus aprūpintume maisteliu, padėtume su dovanojimu.

Galėdami padėti, skambinkite Jurgitai 8 671 19642 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)! Labai prašome, nenusisukite nuo mūsų...

Žvarbų šeštadienio vakarą turbūt teks skelbti „vienišų kačiukų vakaru“... Varoma šalto vėjo, dar viena maža širdutė atrado duris į kurias jau ketino belstis, bet... Čia nors ir gera, tačiau kačiukams alergiška moteris ir didelis šuo, žiūrintis tarsi išvydęs delikatesą!

Retos, smėlio spalvos mažylis, beprotiškai gražus ir jaukus neturi kur dėtis! Šią naktį tikriausiai teks sutikti vonioje arba sandėliuke, o kur dingti po to?

Jau nuo 2012.11.11 reikalinga laikina globa! O jei matote tai, apie ką svajojate visą gyvenimą, su mielu noru išlydėsime kačiuką ir į nuolatinius namus! Laikinus globėjus aprūpintume maisteliu, padėtume su dovanojimu.

Galėdami padėti, skambinkite Jurgitai 8 671 19642 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius