Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 19

Ypatingai katytei ieškoma laikina globa arba namai

Salomė yra ypatinga katė - meili, draugiška, tačiau - tikra KATĖ - su savo charakteriu, tikra asmenybė, kurią reikia suprasti ir priimti tokią, kokia yra. Žinoma, labai norėtume...

Salomė yra ypatinga katė - meili, draugiška, tačiau - tikra KATĖ - su savo charakteriu, tikra asmenybė, kurią reikia suprasti ir priimti tokią, kokia yra.

Žinoma, labai norėtume ir manome, kad jai būtų geriausia, jei namuose ji būtų vienintelis augintinis. Nors šiaip Salomė gali sugyventi ir su kitais katinais, tik tokie draugai neturėtų varginti jos savo žaidimais. Prisitaiko ji prie kitų gentainių, bet kartais ir pastato į vietą :) Nenorėtų Salomė dalintis žmogaus dėmesio su kitais - nori būti viena vienintelė Jūsų lovoje, tačiau gali ir su kitais lova pasidalinti, o esant reikalui galima ją švelniai iš lovos išprašyti ;)
Salomė labai nori prisiglausti prie žmogaus, o jei dar apsikabintumėte ją... muuur! Dievina žmogų Salomė - glaustosi ir meiliai bučiuojasi nosyte :)

taip pat Salomė visiškai netinkama gyventi vienuose namuose su mažais vaikais - ji tikra dama, jai nepatinka būti niurkomai, tampomai, nemėgsta žaidimų ir savo nepasitenkinimą išreiškia kepšteldama nagais.

Manome, kad geriausiai Salomė jaustųsi ten, kur būtų daug vietos, o galbūt ir galimybė išeiti į lauką. Tad jei gyvenate sodyboje, sode ar pan. - Salomė kaip tik Jums. Bus puiki draugė šaltais vakarais ir šauni pagalbininkė - manome, jog būtų gera peliautoja.
Tačiau jei neturite sodybos, bet gyvenate bute - Salomei irgi tiks! O jei sudarytumėte galimybę kartais įkvėpti gaivaus oro ar galimybę patupėti balkone, verandoje ar pan. - Salomė būtų pati laimingiausia.

Neišsigąskite, be kelių menkų minusų, Salomė yra draugiška, meili ir nereikli katė. Taip pat gan rami - mėgsta sėdėti ant palangės ir stebėti, kas dedasi lauke. Taip pat negalime nepasakyti, kad mūsų Salomė yra tikra gudrutė - moka net duris pati atsidaryti. Be to, puikiai supranta, kai yra sudrausminama rankšluosčiu (pvz., kad negalima tupėti ant stalo ar viryklės, lįsti į klozetą ar pan. :)

Ieškome Salomei rūpestingų ir atsakingų šeimininkų. Kartą jau grąžinta Salomė nebenorėtų, kad jai vėl suteiktų viltį ir po kiek laiko sudaužytų tą viltį į šipulius.

Salomė suaugusi katė su charakteriu ir tinkanti suaugusiems žmonėms. Tad tiems, kas nori turėti katę-asmenybę, mėgsta iššūkius, tai Salomė kaip tik!

Susisiekime ir susipažinkime! :)

Salomei taip pat labai ieškome laikinos globos! Salomė vis gi stresuoja apsupta globėjos jaunų ir žaismingai nusiteikusių katinukų kompanijoje. Ieškome jai globos be mažų vaikų (!!) ir be kitų augintinių (arba su vienu, arba globos, kur gyvena ramesni gentainiai).

P.S. Salomė iškarantinuota, sveika, sterilizuota katytė. Tačiau, šiuo metu jos prašmatnus kailis yra sutrumpėjęs ir atauginėja, kadangi buvo rasta su dideliais koltūnais, teko nuskusti juos.

Salomė šiuo metu yra Kaune, tačiau jei atsirastų globa kitame mieste - galvosime, kaip ją atgabenti.

 

LABAI LAUKIAME PAGALBOS.
AČIŪ!

 

862040138; 861558898

guste.mic@gmail.com

http://www.rainiukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius