-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 20

Žavioji striukauodegė Teila ieško namų!

Dabar ją būtų galima vadinti Teila bobteila! Kas nežino, Amerikos bobteilo veislės kačių išskirtinis bruožas- uodegytės neturėjimas, (o tiksliau turėjimas labai striukos uodegos)...

Dabar ją būtų galima vadinti Teila bobteila! Kas nežino, Amerikos bobteilo veislės kačių išskirtinis bruožas- uodegytės neturėjimas, (o tiksliau turėjimas labai striukos uodegos) ir draugiškas būdas. O Teila būtent tokia ir yra- meiliausia beuodegė!

Nors istorijos pradžia nebuvo itin nuotaikinga: Teila buvo rasta vaikų darželio teritorijoje su baisiai sužalota, tarsi nudirta uodega. Bet viskas gali pasikeisti pakliuvus į tinkamas rankas! Sužalota katytė pateko į „Naminukų“ globą. Jau sekančią dieną jai buvo atlikta operacija, kurios metu pašalinta negyva uodegos dalis, o pati katytė sterilizuota.
Dabar Teila jau visiškai atsigavus, sutvarkyta, paruošta namams ir netrukus bus paskiepyta.  Jaunutė, jai maždaug 1-2 m., o striuka uodegytė ant kuriuos jau baigia ataugti nuskusti plaukai, priduoda katytės išvaizdai tik papildomo šarmo. Ne tik Teilos išvaizda žavi ir ypatinga, bet ir būdas nenusakomai geras: rami, tvarkinga, švelni, nebaikšti, nekerštinga, paprasta ir turinti puikų humoro jausmą. Kitaip sakant- nuostabi namų katytė, mokanti sukurti geros energijos lauką aplink save.

Tik reikia namų... Gerų, mylinčių, šiltų namų. Teila to nusiplenė. Su ja užtenka pabendrauti vos kelias minutes, kad suprastum- ji ypatinga.

Jei tik galite Teilai padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 arba jos globėjai Linai 8 683 90695 (Vilnius)!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius