-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 28

Žavus mažylių šešetukas ieško namų!

Sulūžo tvora skyrusi kavalierių patiną nuo žavios rudos damos, na ir aišku viskas įvyko be ilgų ceremonijų, be meilės prisipažinimų ir priesaikų. O lemtingo įvykio pasekmės – 6 š...

Sulūžo tvora skyrusi kavalierių patiną nuo žavios rudos damos, na ir aišku viskas įvyko be ilgų ceremonijų, be meilės prisipažinimų ir priesaikų. O lemtingo įvykio pasekmės – 6 šuniukai.


Tvora sutaisyta, o šuniukų tėtis po vienadienio romano papustė uodegą: mat šuniukai ne jo, mat nieko ten neįvyko, o savo damą neva iš viso pirmą kartą mato. Žodžiu, nusimuilino. Damos šeimininkai graužiasi, kad nepavyko nusaugoti, o šešiems mažyliams nė motais: trypia, šoka, eina imtynių ir džiaugiasi gyvenimu!


Šeimininkai pasimokė ir prašo „Naminukų“ pagalbos šuniukams surasti namus. Šiuo metu mažyliams apie 1,5 mėn., vadoje yra 4 kalytės ir 2 patinėliai. Jų mamytė- be galo žavi stačiaausė „laputė“, vidutinio dydžio, galimai vilkšunio mišrūnė, tačiau mažesnė. Tėtis irgi panašus į šuniukų mamą tiek savo gabaritais, tiek kailio spalva. Šuniukai užaugę irgi neturėtų būti didesni už tėvus, tinkami auginti ir namuose, ir voljere.


Jei galite priglausti vieną iš šių žavių mažylių, skambinkite jų šeimininkui Dmitrijui 8 603 18197 (Vilnius). Tvirtai apsisprendusiems, atvežtų ir į kitą miestą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius