Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 29

Ko tikėtis iš girto novergo?

Daug tautų turį įprotį gerti alkoholį. Prancūzai ar italai pietaudami visada išgeria taurę vyno, o britai ar škotai mėgsta stebėti futbolo runtynes baruose gurgšnodami alų....
Temos: 2 Kelionės Norvegija

Daug tautų turį įprotį gerti alkoholį. Prancūzai ar italai pietaudami visada išgeria taurę vyno, o britai ar škotai mėgsta stebėti futbolo runtynes baruose gurgšnodami alų. Norvegams alkoholis taip pat nėra svetimas, tačiau juos veikia kitaip. Pasirodo, šiauriečiai negali laisvai bendrauti būdami blaivūs, o išgėrę  tampa naujais žmonėmis. Nustebsite sužinoję, ko galima tikėti iš girto norvego. (Galioja tiek vyrams, tiek moterims.)

Pirmas dalykas, ko galima tikėtis iš įkaušusio norvego –  euforijos jausmas ir didelis noras bendrauti. Ką daryti, jeigu ateini į barą vienas ir jame nėra nė vieno pažįstamo veido? Ogi imti ir išgerti alaus! Toks įprotis daug pasako apie norvegus. Įprastai jie nejaukiai jaučiasi bendraudami su žmonėmis, kurių gerai nepažįsta, tačiau alkoholis suteikia jėgų bei ryžto susipažinti su naujais žmonėmis ir aptarinėti įvairias, netgi intymias temas. 

Kitas dalykas, ko galima tikėtis iš išgėrusio norvego – vilionės, gundymai, vedantys prie kūniškos meilės. Įprastai norvegai yra gan santūrūs, tačiau savaitgalio vakarai bare ar ypatingų progų minėjimas dažnai baigiasi lovoje. Norvegiška vilionė – tai meilės nuotykiai tarp kolegų, draugų, pirmą ir paskutinį kartą matomų žmonių. Išties, gan sunku suvokti, kaip uždari, vengiantys bendrauti norvegai, gali imti ir atsidurti nuogi lovoje su žmogumi, kurio net  vardo nežino. Keista, tačiau taip nutinka. Dažnai.

Trečias dalykas, ko galima tikėtis iš girto norvego – netikėtas emocijų ir artumo proveržis, retai pasitaikantis kasdieniame gyvenime. Gerai išgėrus kaimynas, kuris niekad nesisveikindavo, pradeda dalintis savo asmeninio gyvenimo paslaptimis, skyrybų skauduliais arba finansinėmis problemomis. Atrodytų, kad pasidalinimas išgyvenimais suartina, tačiau neverta apsigauti. Išsiblaivius išgaruos ir artumo jausmas.  Kitą kartą sutiktas „likimo draugas“ su Jumis elgsis lygiai taip pat kaip ir anksčiau, tad neverta tikėtis pasisveikinimo, juolab jį laikyti nauju bičiuliu.

Norvegai yra tauta, kuri irgi nevengia alkoholio, tačiau išgėrę jie pavirsta naujais žmonėmis. Šiauriečiai tampa labai draugiški ir atviri nepažįstamiesiems, bei tikri gundymo meistrai, bet išsiblaivę vėl elgiasi lyg nieko nebūtų nutikę. Įvykiai, nutikę būnant girtiems, neaptarinėjami esant blaiviems.Ar teko girdėti posakį: „Kas nutinka Las Vegase – lieka Las Vegase?“ Norvegų atveju jį galima perfrazuoti. Kas nutinka bare – lieka bare. Į sveikatą!

Šaltinis – http://blog.norvegu24.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius