Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

Fotokonkursas: pasipuoškime tautiniu kostiumu

Liepos 2-6 d. prasideda 90-metį švenčianti Dainų šventė. Vilniuje, pasidabinę tautiniais kostiumais, dainuos ir šoks apie 37 tūkst. dalyvių. Štai kodėl skelbiame fotokonkursą „Pasipiuoškime tautiniu kostiumu“. Pasidabinkite tautiniais rūbais, nusifitografuokite (arba raskite archyvinių nuotraukų) ir siųskite ikrauk@15min.lt. Pačias kokybiškiausias, įspūdingiausias, spalvingiausias, linksmiausias nuotraukas publikuosime atskiroje Tautinio kostiumo garbės galerijoje.
Dainų šventė
Dainų šventė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Liepos 2-6 d. prasideda 90-metį švenčianti Dainų šventė. Vilniuje, pasidabinę tautiniais kostiumais, dainuos ir šoks apie 37 tūkst. dalyvių.

Štai kodėl skelbiame fotokonkursą „Pasipuoškime tautiniu kostiumu“. Kur begyventumėte – Lietuvoje ar už jūrų marių – pasidabinkite tautiniais rūbais, nusifotografuokite (arba raskite archyvinių nuotraukų) ir siųskite ikrauk@15min.lt. Būtinai pridėkite trumpą prisistatymą (kas jūs, iš kur, kokia proga fotografavotės). Jei norite parašyti visą traktatą apie tautinį kostiumą ir Dainų šventę – irgi tinka!

Pačias kokybiškiausias, įspūdingiausias, spalvingiausias, linksmiausias nuotraukas publikuosime atskiroje Tautinio kostiumo garbės galerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius