Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 25

Kavinėje išgėrusi vyno su kirmėlėmis, moteris iki šiol negali nuryti šleikštulio

Laba diena. Norėjau su jumis pasidalinti vienu nemaloniu įvykiu, kurisaktualus kiekvienam šiauliečiui. Turbūt daugelis Šiaulių miesto gyventojų puikiai žino mielą ir jaukią...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Laba diena. Norėjau su jumis pasidalinti vienu nemaloniu įvykiu, kurisaktualus kiekvienam šiauliečiui. Turbūt daugelis Šiaulių miesto gyventojų puikiai žino mielą ir jaukią pasisedėjimo vietą Centro šokoladinę. Ne vienas pasakytų, jog tai viena iš lankomiausių ir jaukiausių kavinukių Šiauliuose, kuri iki šiol buvo mano mėgstamiausia taip pat.

Vieną vakarą (š.m rugsėjo 24d.) susitikau su drauge pasišnekučiuoti ir, žinoma, nedvejodamos pasirinkome Centro Šokoladinę. Tai buvo vakaras, draugė užsisakė alkoholinį kokteilį, o aš užsisakiau Centro Šokoladinės naminį baltą vyną, kurio nekartą esu skanavusi. Mus aptarnavo naujai pradėjusi dirbti padavėja. Kadangi buvo daug apie ką šnekėti su drauge, aš vyną labai lėtai geriau ir net neįpusėjus vienos taurės pastebėjau dugne du mažus siūlelius. Į galvą atėjo, tuo metu pasirodžiusi kvaila mintis, jog tai - maži kirminai.

Kadangi apšvietimas nebuvo labai geras, buvo sunku matyti. Todėl draugės kokteilio šiaudelio pagalba ištraukiau vieną iš siūlelių ir padėjau and meniu, kad geriau matytųsi. Mano ir draugės didžiausiai nuostabai,  pamatėme, kad tas siūlelis juda ir turi juodą galvutę, tai neabejotinai buvo kirminas... Tuomet pradejome stebėti kitą likusi taurėje siūlelį, jis taip at intensyviai judėjo.

Ištiktos šoko su drauge vis stebėjom, ar tikrai juda ir ar tai kirminai, bet nebuvo likusios nei menkiausios abejonės. Abi apimtos šleikštulio, susistabdėme kitą (seniau dirbančią) padavėją. Pasakėme apie rastus kirminus, ji pasimetė, pasiėme tą meniu, ant kurio buvo kirminas, ir taurę su kitu kirminu. Tik paklausė, gal tai nuo meniu, bet mes paaiškinome, kad mes ką tik ištraukėme ant meniu ir tiek. Ji išejo ir mes jos laukėme apie 10 min.

Tuomet ji atejo su didelėmis taurėmis, pilnomis vyno. Atsiprašė ir pasakė, kad viską patikrino ir viskas gerai. Aš paklausiau, ar tai tas pats vynas, ji atsakė, kad taip, ir mes pasakėme, kad tikrai jo negersime, tuomet ji išnešė vyną. Po kelių minučių grįžusi atnešė saldainius, kadangi mum apetitas visiškai buvo dingęs, mes saldainių nevalgėme.

Dar iki pat dabar yra sunku kažką paimti į burną. Tuomet mes paprašėme sąskaitos, bet tos padavėjos, kuri ir atnešė vyną (naujokės), nes naują vyną ir saldainius atnešė kita padavėja. Tada gavome sąskaitą su įskaičiuotu vynu. Drauge padėjo pinigus tik už savo kokteilį, nuėjome prie kasos ir pasakėme, kad už vyną nemokėsime, ir išėjome.

Labai gaila, kad apšvietimas buvo blankus ir nuotraukos su kirminais padayti nebūtų pavykę, nes ir mobilieji telefonai ne pačios geriausios kokybės. Tačiau faktas yra faktas. Labai gaila, kad pati mėgiamaiusia vieta Šiauliuose, kurių mieste yra tikrai nedaug, šitaip krito akyse... Todėl ir sugalvojau parašyti čia, norėdama, kad šiauliečiai neapsigautų ir kad apsaugotų save.

Visa laimė, jog man kol kas nėra jokiu sutrikimų sveikatos, nes nežinau, ar ten buvo daugiau kirminų, ar ne, ar aš išgėriau nors vieną, ar ne. Taip pat keistas faktas tas, kad kavinukėje atsirado naujų užkandžių, kelių rušių trintų sriubių, salotų ir keisčiausia, kad padavėjai, priėmę užsakymą, bėga patys ruošti maisto. Tai, manau, neatitinka higienos reikalavimų. Ačiū už išklausymą ir geros jums dienos!

Ikrauk.lt redakcija susisiekė su minėtos kavinės atstovu Gintaru, kuris tikino iš savo darbuotojų apie tokį atvejį dar nespėjęs išgirsti. Vyras pripažino, kad taip būti tikrai  neturėtų - vyną kavinei tiekia žinomi tiekėjai ir panašių atvejų nėra buvę.

Gintaras prisimena, jog ne taip seniai jo kavinė sušmėžavo ir Demotyvacijos puslapyje - tąkart todėl, kad cukrinėje rado širšę. "Bet juk taip būna - jos tokios lipšnios, o kai staliukai lauke tai visko nutinka", - apie širšes kalbėjo vyras.

Dėl šio ikrauk.lt skaitytojos nupasakoto atvejo vyras tikino besijaučiąs nemaloniai, tikina, jog padavėjos neturėjo prašyti sumokėti už vyną. Gintaras patikino, jog situacija bus išsiaiškinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius