Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 31

Skaitytojo skundas. Keleivius sukrėtė šokiruojantis autobuso vairuotojo elgesys

Norėčiau visiems papasakoti apie prieš porą dienų nutikusį įvykį Vilniaus viešajame transporte. Jaučiuosi pasibaisėjusi tiek autobuso vairuotojų darbu, tiek policijos abejingumu....
Naujieji autobusai jau važinėja sostinės gatvėmis
Autobusas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Norėčiau visiems papasakoti apie prieš porą dienų nutikusį įvykį Vilniaus viešajame transporte. Jaučiuosi pasibaisėjusi tiek autobuso vairuotojų darbu, tiek policijos abejingumu.

Važiuodama 49 autobusu Ateities g. (Vilnius) link, pagyvenęs vyriškis (apie 67 m.) priėjęs prie vairuotojo kabinos, jam parodė, kad žmogus paliko autobuse savo pirkinius ir galbūt ieškos. Autobuso keleivis paklausė vairuotojo, ar negalėtų šių daiktų jis vėliau perduoti į stotį ir grįžo atgal į savo vietą.

Vairuotojas sustabdė autobusą vidury gatvės, išlipo iš savo kabinos ir aprėkė vyrą, kad šis nekištų jam visokio „šlamšto“ prie kabinos, kad čia ne jo atsakomybė (apie keiksmažodžius, aidinčius iš jo lūpų verčiau patylėsiu).

Visi keleiviai buvo pakraupę tokiu vairuotojo „mandagumu“ ir reikalavo važiuoti toliau. Kai autobusas sustojo paskutinėje maršruto stotelėje (Ateities g. žiede), o pagyvenęs vyriškis išlipo, vairuotojas staiga išlekė iš savo kabinos ir matant visiems autobuso keleiviams pradėjo spardyti tą žmogų ir daužyti jį kumsčiais....

Bandėme kviesti policiją, bet vietoj to, kad ši paskubėtų ir atvyktų į įvykio vietą, stengėsi telefonu išsiklausinėti visokių aplinkybių ir ar tai tikrai yra svarbu....

Norėčiau, kad žmonės nebūtų abejingi matydami tokius nusikaltimus, kurie vyksta jų pačių akyse ir kad policija bent kartą gyvenime atkreiptų dėmesį ir paskubėtų. Esu tikrai pakraupusi Lietuvos saugumu.

„Vilniaus viešojo transporto“ direktorius: tokio vairuotojų elgesio netoleruojame

Ikrauk.lt redakcija, sulaukusi tokio nerimastingo skaitytojos laiško, kreipėsi į UAB „Vilniaus viešąjį transportą“ su prašymu pakomentuoti aprašytą situaciją.

Incidentą 49-ame autobuse sutiko pakomentuoti UAB „Vilniaus viešojo transporto“ direktorius Gintaras Nakutis:

„Dėkojame keleiviui už informaciją. Tokio vairuotojų elgesio netoleruojame, todėl atsižvelgę į gautą informaciją, kuo skubiau išsiaškinsime konkrečią situaciją ir priimsime atitinkamus sprendimus. Taip pat vairuotojams priminsime, kad jų elgesys privalo būti nepriekaištingas ir dėmesingas keleiviams. Visada laukiame keleivių pastabų ir pasiūlymų dėl viešojo transporto darbo, kurias galite siųsti el.paštu info@vilniausvt.lt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius