Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 18

„Kinrožė“ Giruliuose prieš euro įvedimą pakeitė kainas

Kol vieni Lietuvos verslininkai pasirašinėja Geros verslo praktikos memorandumus ir panašius įsipareigojimus bei pasižadėjimus, kiti net nesislėpdami ir su šypsena per naktį...
 „Kinrožė“ Giruliuose prie euro įvedimą pakeitė kainas
„Kinrožė“ Giruliuose prie euro įvedimą pakeitė kainas

Kol vieni Lietuvos verslininkai pasirašinėja Geros verslo praktikos memorandumus ir panašius įsipareigojimus bei pasižadėjimus, kiti net nesislėpdami ir su šypsena per naktį pakelia kainas net neneigdami, kad ruošiasi euro įvedimui.

Rugpjūtį teko laimė pailsėti mūsų lietingai saulėtame pajūryje ir kelias paras praleisti „Lietuvos geležinkelių“ Girulių mokymo, reabilitacijos ir poilsio bazėje, kurios teritorijoje įsikūrusi kavinė „Kinrožė“. Atėję rugpjūčio 12 d. papietauti buvome „maloniai“ nustebinti – visų patiekalų kainos per naktį paaugo po vieną lituką. Paklausėme padavėjos, kokios tokių pasikeitimų priežastys – gal laukiama euro? Nieko neslėpdama ir su žavia šypsena ji paaiškino, kad šeimininkė pakėlė kainas, nes tikriausiai jau ruošiasi euro įvedimui.

Dar po poros dienų, rugpjūčio 14 dieną, tikriausiai jau nuliūdo ir Girulių smaguriai – riestainiai ir „žiedai“, kurie kainavo po litą, pasipuošė 1,20 Lt kainų etiketėmis; ragelio su karameliniu įdaru kaina „pastorėjo“ nuo 1,70 Lt iki 2 Lt...ir taip toliau, ir panašiai – kaip sakoma... Žinoma, gal tai ir smulkmenos, bet užtat kokios malonios „Kinrožės“ šeimininkei – centas prie cento, litas prie lito ir, žiūrėk, kainos jau visai europietiškos, o ir eurais pavertus taip gražiai ir apvaliai žiūrisi...bėda tik, kad mūsų atlyginimai toli gražu ne europietiški.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius