Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 28

Kodėl ligonių artimieji ujami iš Kauno klinikų automobilių aikštelės?

Skaitytojas Andrius Petrauskas prabilo apie Kauno klinikų problemą, apie kurią diskutuojama jau nebe pirmą dieną. Tačiau išspręsti niekaip nepavyksta.
Kauno klinikų stovėjimo aikštelė
Kauno klinikų stovėjimo aikštelė / Andriaus Petrausko nuotr.

Skaitytojas Andrius Petrauskas prabilo apie Kauno klinikų problemą, apie kurią diskutuojama jau nebe pirmą dieną. Tačiau išspręsti niekaip nepavyksta. Pateikiame jo laišką.

Sveiki, ant Kauno klinikų aikštelės vartų labai suprantamai parašyta, nuo kada iki kada ji dirba. Bet… į aikštelę patekti neimanoma. Sargas manęs neįleido.

„Atėjo bosas ir pasakė, kad uždaryčiau“, – pasakė sargas. Nesuprantu apskritai, kam

Andriaus Petrausko nuotr./Kauno klinikų stovėjimo aikštelė
Andriaus Petrausko nuotr./Kauno klinikų stovėjimo aikštelė

jis ten, nes aikštelė yra automatizuota. Be to, sargas paminėjo, kad statyčiau automobilį kur noriu, nes parkavimas (vakare) nemokamas.

Bet situacija prasta. Prie klinikų nežmoniškas mašinų kiekis. Tad rasti pasistatyti automobilį yra beviltiška. Taip jau vyksta geras dvi savaites…

Baisinis chaosas, visi pikti, pypina ir grūmojasi. Negaliu suprasti šios naujos tvarkos ir kokių tikslų siekiama. Nes žmonės lanko ligonius po darbų ir aikštelė nuolat būdavo pilna.

Komentuoja Milda Dambrauskienė – Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vadovė.

Automobilių stovėjimo klausimas aktualus daugumai Kauno klinikų pacientų, lankytojų ir ligoninės darbuotojų.

Apgailestaujame, kad skaitytojui teko susidurti su sunkumais norint pasistatyti automobilį ligoninei priklausančioje aikštelėje. Kadangi tuo metu vyko apsaugos sistemos ir programinės įrangos tobulinimo darbai, dėl laikinų techninių nesklandumų aikštelė buvo uždaryta.

Pabaigus visus darbus, aikštelė pradėjo veikti tiek darbo, tiek poilsio ir švenčių dienomis. Ja vėl gali naudotis į Kauno klinikas atvykstantys pacientai ir jų artimieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius