Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 22

Pragaras prie prekybos centrų: grįžęs randi apibraižytą automobilį, nuotaika klaiki

Kauno PLC „Akropolis“ automobilių stovėjimo aikštelėje, pastatęs savo transporto priemonę, niekada negali jaustis ramus. Būna kartais, kad grįžęs randi įbrėžimą, galimai durelių...
Transporto priemonė
Transporto priemonė

Kauno PLC „Akropolis“ automobilių stovėjimo aikštelėje, pastatęs savo transporto priemonę, niekada negali jaustis ramus. Būna kartais, kad grįžęs randi įbrėžimą, galimai durelių trinktelėjimą ir pan. Vakar savo automobilį radau kaip reikiant įbrėžtą ir vietom įlenktą. Aišku viena: tai ne saugojimo aikštelė, todėl tikėtis, kad tavo transporto priemonė paklius į kameromis fiksuojamą teritoriją, yra ganėtinai naivu. Kyla klausimas: KUR ŽMOGIŠKUMAS?

tai ne saugojimo aikštelė, todėl tikėtis, kad tavo transporto priemonė paklius į kameromis fiksuojamą teritoriją, yra ganėtinai naivu. Kyla klausimas: KUR ŽMOGIŠKUMAS?

Šitaip apgadinti kitą transporto priemonę ir be sąžinės griaužaties (jau nekalbu apie raštelį, kurį visada galima palikti užkištą už stiklo) pasišalinti iš eismo įvykio vietos! Jaučiu gėdą už Jus, mielas vairuotojau.

Pranešimas ir paaiškinimas policijoje parašyti. Nors gerbiami policijos pareigūnai iškart įtikinėjo, kad šioje situacijoje kaltų rasti neįmanoma. Aišku, žymiai geriau ir lengviau yra nieko nedaryti. Atsiprašau, bet tai ne mano stilius. Pakelsiu tokius vėjus ir audras, bet darbą dirbti reikia.

Beje, šį šeštadienį, kiek man yra žinoma, „Akropolyje“ rengiama garsioji „Jamam“ diena, kuomet visi nuolaidų ir akcijų fanatikai nuo 9 val. ryto nepaneša savo pirkinių maišelių. Baisu pagalvoti apie „lepšius“, nemokančius tinkamai pasistatyti savo transporto priemonių. Visais įmanomais būdais šios pragaro vietos daugiau visada stengsiuos išvengti.

Reziumuojant visą vakarykštę dieną.... Nuo šiol visada būsiu „šeimos automobilis“ (prekybos centras „Maxima“ turi tokiu ženklu pažymėtas automobilių stovėjimo vietas). Nes automobilių stovėjimo aikštelėje kitas transporto priemones apgadinti, braižyti, daužyti – galima. Niekas nieko nemato, niekas nieko nežino, niekas dirbti nenori.

Juokauju. Mane auklėjo tinkamai.

Transporto priemonė
Transporto priemonė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius