Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 21

Skaitytojo skundas. Be VGTU Studentų atstovybės žinios diplomų absolventams neduos, o Studentų atstovybė žinoti nenori

VGTU studentai, baigę studijas, privalo atsiskaityti su VGTU Studentų atstovybe. Jie turi atiduoti studento pažymėjimą ir gauti parašą, tada galima eiti į dekanatą. Be SA atstovo...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

VGTU studentai, baigę studijas, privalo atsiskaityti su VGTU Studentų atstovybe. Jie turi atiduoti studento pažymėjimą ir gauti parašą, tada galima eiti į dekanatą. Be SA atstovo parašo negalime gauti diplomų.

SA skelbiasi dirbanti nuo 9 valandos. Tada čia ir atėjome, tačiau laukėme jau daugiau nei pusantros valandos. SA prezidentas skambinant nekelia telefono ragelio. Ryšių su visuomene vadovė sakė, kad LSP koordinatorė pačiu svarbiausiu studijų metu išėjo atostogų. Mergina patikino, kad žmogus ateis 10 val., vėliau sakė, kad 12 val.

Eilėje stovintys žmonės yra dirbantys studentai. Vietoje to, kad iš darbo išeitume valandai, tenka išsiprašyti pusdieniui. Negana to, gavome pasiūlymą atvykti šeštadienį arba pirmadienį.

Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Kaip tokia SA atstovauja studentų interesams?..

Ikrauk.lt susisiekė su VGTU SA Ryšių su visuomene vadove Edita Maciulevičiūte. Mergina patikino, kad problema buvo, tačiau ji išspręsta. "Nuo 10 val. atėjo žmogus, kuris dėlioja tuos parašus", - patikino mergina. Redakcijai pabrėžus, jog skaitytojo laiškas redakcijai išsiųstas apie 11 val., o jame rašoma, kad studentai vis dar neaptarnaujami, mergina darsyk patikino: "Nuo 10 val. vyksta veiksmas, šiuo metu parašai taip pat dėliojami."

PAPILDYTA. Su ikrauk.lt redakcija susisiekė VGTU SA prezidentas Dionis Martsinkevičius, panoręs patikslinti situaciją. "Mes turime du žmones, kurie dirba su LSP koordinacija. Viena mergina atostogauja, o kitas žmogus pasirodė sutvarkęs savo asmeninius reikalus", - paaiškino prezidentas. Vaikinas patikino, jog dirbti studentų labui yra studentų atstovybės misija, todėl dažnai SA nariai dirba viršvalandžius, idant studentų poreikiai būtų patenkinti.  

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius