-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 04

Skaitytojo skundas. Mieli valdininkai, mikroautobusai kauniečiams reikalingi!

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytoja Ingrida, panorusi paviešinti laišką Kauno valdininkams. „Mieli Kauno valdininkai, kreipiuosi į Jus. Kaune jau greitai žadate uždrausti...
T.Urbelionio/BFL nuotr.
T.Urbelionio/BFL nuotr. / BFL nuotr.

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytoja Ingrida, panorusi paviešinti laišką Kauno valdininkams.

„Mieli Kauno valdininkai, kreipiuosi į Jus. Kaune jau greitai žadate uždrausti mikroautobusus, jau vieną po kito vis naikinate, bet tiek metų jie gyvavo ir buvo viskas gerai. Dabar sumąstėte, kad jau blogai. Jūs pabūkite mūsų paprastų piliečių vietoje, kurie uždirba minimalią algą ir, tarkim, kažkur skuba. Mikroautobusai, manau, tikras išsigelbėjimas žmogui, kuris nori  sutaupyti savo laiką.

Ir mamai su mažu vaiku mikroautobusu važiuoti patogiau ir greičiau. Jei, pavyzdžiui, gyveni Dainavos rajone ir tau reikia važiuoti iki Kauno klinikinės ligoninės pasidaryti tyrimus, ar žinote kiek tai užtruks laiko?! Gerai, jei važiuoja sveikas žmogus, o jei kažkas važiuoja su pagyvenusiu žmogumi ar mažu vaiku? Ir tikrai ne visada autobusas būna tuščias.

Kai panaikinsite mikroautobusus, manau, autobusai ar troleibusai niekada nebus tušti ir tikrai negausi vietos atsisėsti, o mikroautobuse garantuotas esi nors tiek, kad ramiai sėdėsi. Be to, su vienu troleibusu ar autobusu net nenuvažiuotum iki reikiamos vietos, dažniausiai reikia kelių persėdimų.

Gerai, kai Jūs, valdžios žmonės turite nuosavus automobilius ar vairuotojus, o ką daryti mums eiliniams Lietuvos piliečiams? Gal eiti pėstute? Matau, kad greitu metu taip ir bus. Juk minimalią algą gaunantis Lietuvos pilietis tikrai neturės pinigų taksi, kad greičiau nuvažiuotų iš taško A į tašką B.

Apskritai apie Kauno viešąjį transportą būtų galima rašyti ir rašyti. Kaune, tiesą pasakius, kaip kokiam kaime jautiesi, nes neduok Dieve, jei kokį savaitgalį (aišku ir savaitgalio nereikia) bandai kažkur nuvažiuoti, tai sunkus reikalas – greičiau pėstute  nueisi. O jūs sumąstėtė naikinti mikroautobusus.

Ponai valdininkai, ar kas nors savivaldybėje dar likę su sąžine ir pagarba savo miesto gyventojams?“ – klausia skaitytoja Ingrida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius