Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 10 /18:01

Skaitytojo skundas. Prekybos centre įvykus muštynėms – abejingas darbuotojų elgesys

Į Ikrauk.lt redakciją dėl nemalonaus incidento prekybos centre kreipėsi skaitytoja Jurgita. „Šeštadienio vakarą Vilniaus Lazdynų rajono RIMI parduotuvėje stebėjome eilines vaikinų...
Photos.com nuotr.
Photos.com nuotr.

Į Ikrauk.lt redakciją dėl nemalonaus incidento prekybos centre kreipėsi skaitytoja Jurgita.

„Šeštadienio vakarą Vilniaus Lazdynų rajono RIMI parduotuvėje stebėjome eilines vaikinų muštynes. Jie susistumdė parduotuvėje tarp eilių, viskas dužo, virto, riedėjo produktai. Jų buvo keturi. Pasirodė du apsauginiai. Jiems pavyko mušeikas išskirti vieną kartą, kitą kartą, bet staiga vienas iš muštynių dalyvių išsitraukė dujų balionėlį ir pripurškė pipirinių dujų apsauginiui į akis ir visoje salėje, kurioje buvo nemažai pirkėjų.

Visi pradėjo kosėti, ėmė perštėti akis, o RIMI darbuotojai net nesistengė išprašyti žmonių į lauką vėdinti patalpų. Juolab, kad muštynių dalyviai jau buvo išvaryti. Taip pat jie abejingai žiūrėjo į tai, kad visur buvo kraujo, prispjaudyta, prilaistyta sulčių. Darbuotojai tiesiog sėdėjo kasose.

Mano manymu, tai yra nepriimtina. Pagalvojus, jei vienas pirkėjas iš jų būtų sirgęs kvėpavimo takų ligomis, jam būtų netgi prireikę medikų pagalbos. Po šio incidento parduotuvė buvo kaip po karo su antihigieniškomis sąlygomis pirkėjams. Toks darbuotojų abejingumas yra nepriimtinas, į tai reikia atsižvelgti siekiant užtikrinti žmogiškumą visuomenėje“ – teigia skaitytoja Jurgita.

Skaitytoja Jurgita

Ikrauk.lt susisiekė su „Rimi Lietuva“ atstove spaudai Raminta Stanaityte-Česnuliene. Gautas jos komentaras. 

Jūsų minimo incidento metu pirmiausias dėmesys ir rūpestis buvo sukoncentruotas į pirkėjų ir darbuotojų saugumą. Susistumdžius vyriškiams ir pasipriešinus apsaugai, pirmiausiai, nedelsiant buvo iškviesta policija.Tada darbuotojai pilnai atidarę duris ėmėsi vėdinti patalpą.

Abejingų tokiam įvykiui tikrai nebuvo. Bet šiuo atveju pirmumas buvo skiriamas pirkėjų ir darbuotojų saugumui užtikrinti, nes vyriškiai elgėsi agresyviai. Buvo sudaužyta vitrina ir sutrypta keletas pakelių sulčių. Džiaugiamės, kad niekas nenukentėjo. Beje, ir kraujas pralietas parduotuvėje nebuvo, taigi ir teiginys „visur buvo kraujo“ nėra teisingas. Tuo galima įsitikinti ir iš vaizdo medžiagos. Policijai išvežus konflikto kėlėjus, buvo imtasi valyti išlietas sultis ir tvarkyti vitriną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius