-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 06

Skaitytojos skundas. Elektroninė parduotuvė pirkėjus vilioja pasakomis?

Esu išsirinkusi kelias savo mėgstamas elektronines parduotuves ir viena iš jų iki šiol buvo Knygos.lt. Keliskart buvau suabejojusi dėl jų skelbiamų akcijų ir kainų, bet šiandien...

Esu išsirinkusi kelias savo mėgstamas elektronines parduotuves ir viena iš jų iki šiol buvo Knygos.lt. Keliskart buvau suabejojusi dėl jų skelbiamų akcijų ir kainų, bet šiandien teko įsitikinti, kad jie – apgavikai!

Norėjau nupirkti pasakų knygą sesės šešerių metų dukrytei ir labai apsidžiaugiau, kai pastebėjau, kad kaip tik vaikiškoms pasakų knygoms taikoma nuolaida. Reklama skelbia, kad leidyklos ”Vaiga” vaikiškas knygeles šiuo metu galima įsigyti iki 60 proc. pigiau! Nedelsiant išsirinkau knygą ”Labanaktuko pasakos”, nes susigundžiau didele 33 proc. nuolaida.

Jau norėjau prekę dėtis į krepšelį ir pastebėjau, kad puslapyje rašoma, jog šios pasakų knygos ankstesnė kaina jų svetainėje buvo 59.99 Lt. Kažkodėl širdyje sukirbėjo, kad šią knygą esu mačiusi tikrai pigiau. Vietoje to, kad apmokėčiau užsakymą, nukeliavau į ”Google” ir tiesiog paieškojau šios knygos kainų.

Labai nustebau, kai kitos interneto svetainės ir knygynai šią knygą be jokios akcijos siūlė pigiau, nei Knygos.lt su neva didele nuolaida! Pradėjau tikrinti ir kitas akcijos knygas. ”Brolių grimų pasakos” taip pat kitur kainuoja pigiau be jokios akcijos. Beje, jokiame interneto puslapyje neradau panašių kainų į tas, kurias Knygos.lt nurodo, kaip ankstesnes kainas.

Kai atradau melo kabliuką, nusprendžiau atidžiau pasižiūrėti  į visą akciją ir supratau, kad ir čia man pučiama migla. Ryški reklama skelbia, kad vaikiškos knygelės iki 60 procentų pigiau. Tokia knygelė yra tik viena ir ji pati pigiausia, todėl kainą nuleido vos keliais litais, o reklamą išsikabino labai patrauklią. 

Esu labai nusivylusi, kad iki šiol apsipirkdama šioje svetainėje neatkreipiau dėmėsio, kaip čia su akcijomis apgaudinėjami klientai. Jokiais būdais nesakau, kad taip yra su visomis jų prekėmis, bet tai, kad bandė apgauti su tokia ”akcija” jau daug ką pasako. Neketinu nustoti pirkti internetu, tačiau šįkart dar kartą atidžiau rinksiuosi, kur apsipirkti. Ir kitiems palinkėčiau netikėti pasakomis, net gi kai jos nukainuotos.

Ikrauk.lt susisiekė su minėto portalo direktoriumi Mantu Butu. Vyras šiuo metu vieši Airijoje, kur turi komandiruotę, tačiau noriai ir operatyviai pateikė trumpą atsaką skaitytojai.

"Aiškiai matosi, jog Manoknyga.lt taip pat daro akcija šiai knygai. Kai tuo tarpu pridėtas Patogupirkti.lt screenshot'as parodo jog knygos kaina 47,9 lt po visų nuolaidų, o pas mus 39,99 Lt. Kainos internete keičiasi po kelis kartus į dieną, tiesiog tokia konkurencinė aplinka. Pavyzdžiui, mes padarėme akciją su Vaga, o po dienos tai pamatę padarė specialią nuolaidą ir manoknyga.lt. Atkreipiu dėmesį, jog skirtumas, dėl kurio pirkėja nuogąstauja, yra kompensuojamas - mūsų pigesnis 1,5 lt pristatymas nei siūlo Manoknyga.lt arba nemokamas prekės pristatymas (jei pasirinktų paštomatą post24.lt)", - atsakė M.Butas.

Vyras pažadėjo išsamesnį atsaką skaitytojai pateikti grįžęs iš komandiruotės - pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius