-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 21

Skaitytojos skundas. Parduotuvė Vilniuje klientus pasitinka puvėsių kvapu

Pagalbos šauksmas. Neįmanoma patikėti, kad dvidešimt pirmame amžiuje, civilizuotoje šalyje, kur veikia visos vartotojų, pirkėjų ir šiaip gyvų žmonių gynimo tarnybos bei įvairios...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Pagalbos šauksmas. Neįmanoma patikėti, kad dvidešimt pirmame amžiuje, civilizuotoje šalyje, kur veikia visos vartotojų, pirkėjų ir šiaip gyvų žmonių gynimo tarnybos bei įvairios maisto ir nemaisto  produktų kontrolės inspekcijos, šalies sostinėje turime pirkti ponų prekybininkų, mūsų valdovų, sudarytomis sąlygomis - kaip Afrikos glūdumos kaime.

Yra Vilniuje, Panevėžio g. Nr. 15 UAB "Ignasta" tokia "Broniaus krautuvėlė". Vakar, birželio 20 dieną, apie 18 val. ten  įėjus ten viduje tvyrojo toks nepakeliamas, sąmonę temdantis pūvančios mėsos ar žuvies ar ko ten tvaikas, jog apie kokį nors pirkimą būtiniausių produktų nebegalima ir galvoti, ką jau kalbėti apie gyvulines morkas, parduodamas geriausių prekybos tinklų geriausių produktų kainomis.

O tą vainikavo tai, kad į prašymą atpjauti dalį arbūzo pirkėjui buvo liepta jį  atnešti į MĖSOS skyrių ten atpjauti. Suprantama, teko kuo greičiau nešti kojas iš vietos, vadinamos parduotuve, nieko nepirkus. O arčiausios parduotuvės už kokio kilometro - panašaus lygio.

Padėkite, jei galite. Esame Naujininkų užkampio prekeivių įkaitai. Kaliniai tikriausiai kalėjimuose perka normaliau.

IKRAUK.LT susisiekė su minėtos parduotuvės atstove bendruoju parduotuvės telefono numeriu. Telefono ragelį pakėlusi moteris, išgirdusi ikrauk.lt klausimą dėl puvėsių kvapo, patkino, jog tokio kvapo tikrai nėra. "Nu tikrai ne. Ne", - pasakė. Ikrauk.lt mėginus toliau aiškintis situaciją moteris klausytis nebenorėjo - padėjo telefono ragelį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius