Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 03

Skaitytojos skundas. Už nerodančią televiziją sumokėjo per 1000 litų, pagalbos šauksmo niekas negirdi

Mūsų šeima nebemato televizijos. Artėjant analoginės televizijos išjungimui, nusprendėme, kad reikia pasirūpinti, kad matytume daugiau kanalų. Vyras per draugus sužinojo apie į...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Mūsų šeima nebemato televizijos. Artėjant analoginės televizijos išjungimui, nusprendėme, kad reikia pasirūpinti, kad matytume daugiau kanalų. Vyras per draugus sužinojo apie įmonę „Veseta“, kuri gali įrengti „NTV+“, „Tricolor“ ar „Viasat“ televiziją, kurios rodys net tuos kanalus, kurių šiaip Lietuvoje nematyti. Dar ir mokestis už daug kanalų (20 Lt per mėnesį) pasirodė geras: ir aš turėsiu ką žiūrėti, ir vyras, ir vaikai.

Kai vyras nuėjo susitarti dėl įrengimo, paaiškėjo, kad reikės ir specialios įrangos, kuri kainuoja labai brangiai – apie 800 Lt. Bet nusprendėme pasidaryti ankstyvą kalėdinę dovaną ir sumokėti tuos pinigėlius – juk ne keliems mėnesiams tą televiziją imame. Lengvas nerimas kilo, kai vyras pasakė, kad sumokėjęs už įrangą tokius pinigus, negavo nei kvito, nei garantijos. Sakė, kad jei reikės ko, tiesiog reikia paskambinti ir ta įmonė viską sutvarkys. Be to, įrangos pardavėjai pareikalavo už paslaugas sumokėti metus į priekį – iš viso 240 Lt.

Iš pradžių televizija rodė gerai, tad ir pamiršome tas keistenybes. Be to, kai kaimynams neberodė jų senas televizorius džiaugiamės, kad mes neturime jokių problemų. Tačiau pirmosios problemos kilo nepraėjus ir mėnesiui – sugedo imtuvas. Pasirodo, ta įmonė nemokamai jo netaiso. Teko sumokėti meistrui dar 80 Lt iš savo kišenės. Na paburnojome ir tiek. Tačiau prieš porą savaičių televizija išvis dingo. Vėl paskambinome į tą įmonę, tačiau arba buvo užimta arba neatsiliepė. Paskambinome meistrui, galvojome, gal vėl senos problemos su imtuvu. Jis atvyko, patikrino, bet bėdų nerado.

Tada viešėdama pas mamą per TV3 žinias pamačiau, kad ta pati firma, iš kurios pirkome įrangą ir paslaugas, nubausta policija už nelegalią veiklą. Skambinome ir į vartotojų teises, sakė, kad jie nieko negali padėti, nes neturime įsigijimo dokumentų. Galų gale prisiskambinome ir tai įmonei, tai pasakė, kad jie nieko konkretaus dabar negali pasakyti ir numetė ragelį. Dabar nematome televizijos ir negalime atgauti pinigų. Paskaičiavome, kad sumokėjome daugiau nei 1000 Lt. Baisu, kad tų pinigų neatgausime. Noriu pasidalinti šia naujiena su visais, kad žinotų, kaip gali nutikti. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius