-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 03

Vairuokite atsargiai: Vilniuje tarsi meteoritas į automobilį atskriejo betono luitas

Šviesų ketvirtadienio vakarą teko važiuoti puikiuoju Vilniaus aplinkeliu. Ir jis tikrai puikus, namus pasiekiu greičiau nei įprasta. Nusprendęs išvažiuoti iš aplinkelio kiek anksč...

Šviesų ketvirtadienio vakarą teko važiuoti puikiuoju Vilniaus aplinkkeliu. Jis tikrai puikus, namus pasiekiu greičiau nei įprasta. Nusprendęs išvažiuoti iš aplinkkelio kiek anksčiau, pasukau link Gerosios Vilties žiedo, man reikėjo į degalinę.

TAIP PAT SKAITYKITE: skaitytojas nufilmavo avariją užkeiktoje Vilniaus vietoje

Leisdamasis nuo patvarių betoninių, ar kokios jos bebūtų, konstrukcijų, patyriau neįtikėtiną jausmą. Jau galvojau reikės skambinti į NASA – Į MANE ATSKRIEJO METEORITAS.

Automobilis sudrebėjo, suprunkštė, o aš praradau sveiką protą bent sekundei. Atsitokėjęs supratau, kad į automobilio šoną pataikė atskilęs bortelio, esančio ant viaduko, gabalas (aš buvau po viaduku).

 

Nusiraminau, pasijuokiau, kad ne tik Kaune taip gali atsitikti, bet juokai baigėsi pamačius automobilio įlenkimus. Kitą dieną nusprendžiau apsidairyti ant paties viaduko-ten tikrai yra atskilę borteliai, net keliose vietose.

Moralas toks, kad kaltas esu aš, nes neturiu KASKO draudimo – automobilis per senas. Kas turėtų už tai atsakyti? Savivaldybė? Ji gintųsi, kad nėra jokių įrodymų, matyt...

 

Bet man ne tai svarbiausia. O tai, kad paklodamas kelis šimtus litų autoservise džiaugsiuosi, kad jų nereikėjo pakloti ligoninėj. Iš įlenkimo sprendžiu, kad meteoritas ir pro stiklą galėjo praskrieti. Šį kartą man pasisekė. O kitiems vairuotojams linkiu būti atidesniems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius