Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 11 22

VGTU studentų skundas: netikros sąskaitos už nebūtus darbus? (papildyta)

Panašu, kad aistros dėl VGTU studentų, gyvenančių sostinės Saulėtekio mikrorajone esančiuose bendrabučiuose, netyla ir dar ilgai nenutils. Redakcija sulaukė dar vieno studentės...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Panašu, kad aistros dėl VGTU studentų, gyvenančių sostinės Saulėtekio mikrorajone esančiuose bendrabučiuose, netyla ir dar ilgai nenutils. Redakcija sulaukė dar vieno studentės skundo dėl bendrabučius administruojančios įmonės Economus.

„Esu studentė, gyvenanti VGTU 4 bendrabutyje (Saulėtekio al. 18). Rašau Jums norėdama pasidalinti savo atradimais. Praeitą savaitę bendrabučio vestibiulyje pastebėjau milžiniškas sąskaitas už padarytą studentų žalą. Padarytų nuostolių skelbimai keičiasi kas kelias savaites, norėdama išsiaiškinti, ar žala tikra ir ar darbai ją tvarkant padaryti, paklausinėjau gyventojų.

Kaip matote viename iš priedų, 7 aukšte neva buvo išimtos tualeto kabinos durys. Šitam aukšte aš gyvenu ir tokio įvykio tikrai nebuvo. Pakalbėjusi su kaimynais sužinojau, kad nuotrauka daryta net ne mūsų bendrabutyje. Priede minima, kad liftuose nuplėšta vidaus apdaila, už jos pataisymą gyventojai sumokėjo 125 lt, darbas nebuvo įvykdytas. Visuose aukštuose buvo pakeistos/įdėtos naujos rankenėlės. Beda ta, kad jų nebuvo jau kelerius metus.

Visos sąskaitos, mano manymu, yra nepagrįstos ir absurdiškos, o mokesčiai už padarytas paslaugas yra milžiniški (už vėmalų išvalymą, pavyzdžiui, 160 lt.). Daugelyje aukštų bendrabučio gyventojai turi tam tikrus grafikus, kada ir kas tvarko dušuose ir virtuvėje, nes valytoja čia yra retas svečias. Nepaisant viso šito gėrio, interneto ryšys šlubuoja, o dažniausiai jo visai nėra (prisijungimas prie tinklo trunka keletą valandų, o prisijungus neužkrauna google.lt).

Pasiteiravę, ar galėtume atsisakyti interneto ir kiek už jį mokame, sužinojome, kad jis nemokamas, kas kelia įtarimų...“, – rašė redakcijai skaitytoja, panorusi išlikti anonimu.

Ikrauk.lt redakcija susisiekė ir su minėtos įmonės atstovu, tekstą papildysime sulaukę jo komentaro.

PAPILDYTA 17:15 VAL. Ikrauk.lt sulaukė Economus atstovo Pauliaus Ugianskio atsakymo į skaitytojos skundą.

„Visi Jūsų išvardinti neprisistačiusios studentės skundai eilinį kartą yra nepagrįsti. Dėl interneto – taip, jis gali streikuoti, nes interneto tinkas yra pasenęs ir reikalauja nemažų investicijų. Interneto tinklas administratoriaus iniciatyva planuojamas atnaujinti iki Naujųjų metų. Atnaujinus tinklą internetas turėtų veikti be trikdžių“, – rašė redakcijai atstovas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius