-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 12

Vilniečiai sunerimo: Salotės ežero aikštelė – kaip po karo

15min skaitytoja Agnė ir jos vaikai atsiuntė skaitytojų skilčiai IKRAUK.LT laišką. Agnė, kaip ir keli prieš tai rašę skaitytojai, sunerimę: kas vyksta prie vilniečių pamėgto Salotės ežero?
Salotės ežero apylinkės ir „apkasai“
Salotės ežero apylinkės ir „apkasai“ / Skaitytojo Zigmo nuotr.
Temos: 2 Vilnius Pilaitė

15min skaitytoja Agnė ir jos vaikai atsiuntė skaitytojų skilčiai IKRAUK.LT laišką. Agnė, kaip ir keli prieš tai rašę skaitytojai, sunerimę: kas vyksta prie vilniečių pamėgto Salotės ežero?

Laba diena, gal galite atkreipti visuomenės dėmesį į aikštelę prie Salotės ežero. Mačiau IKRAUK.LT straipsnį apie tai. Negana to, kad apraizgyta visokiom vielom ir primėtyta kažkokių stulpų, tai jie ir asfaltą užkasė žemėm... Ėjom su vaikais, tai toks vaizdas, kad į karo zoną patekom. Trūksta tik tankų ir kulkosvaidžių, apkasai jau yra, gal karui ruošiasi? Tai nejau nėra teritorijos priežiūros įstaigų? Čia miesto paplūdimys. Gal galima tvarkytis su protu kažkaip?

Pagarbiai,
Agnė ir vaikučiai

Inga Simanonytė, Vilniaus Viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė taip komentuoja situaciją:

"Salotės ežero paplūdimys yra Vilniaus rajono savivaldybės teritorijoje. Ši savivaldybė, atstatydama nuosavybės teises, dalį sklypų šalia paplūdimio grąžino žemes savininkams. Kiek žinome, jų yra trys.

Jų valdos yra privačios, jie jas prižiūri. Vienas iš savininkų šalia įrengė automobilio stovėjimo aikštelę ir renka rinkliavą už automobilių statymą šalia ežero.

Vilniaus miesto savivaldybė nuo seno prižiūri Salotės ežero paplūdimį – seniau prieš administracinę reformą, jis ir priklausė Vilniaus miestui. Tie darbai tęsiami, nes čia lankosi daug vilniečių. Sostinė tvarko paplūdimio infrastruktūrą, sezono metu budi gelbėjimo tarnyba, renkamos šiukšlės, šienaujama žolė ir kt. Naudojimasis paplūdimiu nemokamas.

Tarnybos buvo nuvykusios prieš tris dienas. Viešos erdvės yra tvarkingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius