-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 08

Visi lygūs, bet kiti lygesni už kitus? Kodėl J.Pinskus balsavo be eilės?

Vilniaus miesto savyvaldybėje, antrąją išankstinio balsavimo į prezidentus rinkimų dienos popietę, prie balsadėžių jau nusidriekė eilės. Nors galima balsuoti tiek pirmajame, tiek...

Vilniaus miesto savyvaldybėje, antrąją išankstinio balsavimo į prezidentus rinkimų dienos popietę, prie balsadėžių jau nusidriekė eilės. Nors galima balsuoti tiek pirmajame, tiek antrajama savivaldybės pastato aukštuose, vistiek eilėje palūkėti tenka apie 10-15 minučių.

Savivaldybės darbuotoja palydėjo Vilniaus savivaldybės tarybos narį Joną Pinskų tiesiai prie balsavimo biuletenius dalijančiųjų asmenų stalo.

Taip belaukiant eilėje, viena savivaldybės darbuotoja palydėjo Vilniaus savivaldybės tarybos narį Joną Pinskų tiesiai prie balsavimo biuletenius dalijančiųjų  asmenų stalo. Vienas eilėje laukęs vyriškis dar bandė teirautis, kodėl Jonas Pinskus balsuoja be eilės? Bet savivaldybės darbuotojos atsakymas buvo toks: „Žmogus atėjo balsuoti ištaikęs tarpą tarp posėdžių. Jis gi užimtas žmogus. Reikia džiaugtis, kad balsuoja.“

Išgirdęs šį komentarą, doras pilietis tiesiog tylomis grįžo į savo vietą eilėje. Pabalsavęs ponas J.Pinskus dar pasilabino su bendroje eilėje ir balsuoti laukusia Donata Meiželyte ir išnyko minioje. Tūrbūt nuskubėjo į kitą svarbų savivaldybės posėdį.

Tiesa, savivaldybėje garsiakalbiai nuolat praneša, kad balsuoti be eilės gali vyresnio amžiaus žmonės, besilaukiančios moterys, ar neįgalūs asmenys. Kyla klausimas, ar ponas J. Pinskus priklauso kuriai nors šiai grupei, ar tiesiog visi lygūs, bet kai kurie lygesni už kitus?

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius