-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 24 /2014 07 25

„Wizz Air“ atremia Izraelyje įstrigusių keleivių priekaištus: reikia skaityti laiškus

Sveiki, esame dvi lietuvės, šiuo metu esančios Izraelyje. Rytoj turėjome skrydį namo, į Lietuvą, tačiau dėl visiems žinomų priežasčių skrydis buvo atšauktas. Esame...
„Wizzair“ lėktuvas
„Wizzair“ lėktuvas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Sveiki, esame dvi lietuvės, šiuo metu esančios Izraelyje. Rytoj turėjome skrydį namo, į Lietuvą, tačiau dėl visiems žinomų priežasčių skrydis buvo atšauktas. Esame pasipiktinusios skaitydamos ir girdėdamos naujienas iš giminaičių, kad „Wizzair“ rūpinasi ir galvoja apie savo keleivius – kaip parskraidinti juos namo.

Deja, realybė visai kita. Negana to, kad skambinti į jų informacijos centrą kainuoja išties nemažai, jie net neketina padėti! Atidėdami skrydį, jie nusiplauna rankas, sakydami „niekuo negaliu padėti, jei norite rašykite į pretenzijų skiltį“. Jokio apgyvendinimo ar patarimo ką daryti, kur dėtis. Taigi, kitaip sakant, jie siūlo likti ir savaitę gyventi oro uoste. Suprantame, kad padėtis rimta, kad dauguma skrydžių yra atidedama dėl susiklosčiusios padėties. Tačiau nereik darytis savireklamos, kad bandote kažką daryti, nes iš tiesų nedarote nieko.

Papildyta 10.23 „Wizz Air“ teigia, jog rūpinasi keleiviais

Daniel‘is de Carvalho, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas:

„Norime patvirtinti, kad keleiviams, kurių skrydžiai buvo atšaukti, buvo ir yra siūlomi kiti artimiausi galimi skrydžiai.

Mūsų klientų aptarnavimo centras visiems keleiviams išsiuntė el.laiškus su informacija bei vietiniais klientų aptarnavimo kontaktais, taip pat – trumpąsias žinutes bei bandė susisiekti su keleiviais telefonu. Deja, bet už keleivį perskaityti laiško, įjungti jo telefono ar pakeisti jo sprendimo neatsiliepti į įeinančius skambučius, negalime. Naujausia informacija apie atidėtus skrydžius taip pat buvo skelbiama ir mūsų svetainėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius