Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 11

14 idėjų, kaip nustebinti savo antrąją pusę per Valentino dieną

Artėjant bene laukiamiausiai visų įsimylėjėlių šventei kyla ne tik meilės aistros, bet ir nerimas. Kad ir kokį banalų atspalvį šiais laikais įgavo vasario 14, nenustebinti savo antros pusės, būtų nedovanotina klaida. Sukantiems galvą, kaip paversti šią dieną ypatinga, siūlau keletą paprasčiausių idėjų:
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Artėjant bene laukiamiausiai visų įsimylėjėlių šventei kyla ne tik meilės aistros, bet ir nerimas. Kad ir kokį banalų atspalvį šiais laikais įgavo vasario 14, nenustebinti savo antros pusės, būtų nedovanotina klaida. Sukantiems galvą, kaip paversti šią dieną ypatinga, siūlau keletą paprasčiausių idėjų:

1. Meilės laiškas

Nieko negali būti mieliau, nei romantiškas prisipažinimas, jog myli. Moterys juk myli žodžiais, tad jūsų parašytą laišką saugos ilgai ir tikrai pasakos savo draugėms. Na o vyrams užantyje nešiotis saldžiais aromatais iškvėpintą ir bučiniu užanspauduotą laišką - tikras vyriškumo įrodymas.

2. Svajinga vakarienė

„Meilė į vyro širdį, per skrandį", - sako protėviai. Tai tikrų tikriausia tiesa. Visai nebūtina surengti penkių patiekalų vakarienės su žvakėmis, mat po tokio persivalgymo tik gulėsite išverstais pilvais. Tebūnie tai paprasčiausias pyragas ar makaronai, kuriais galėtumėte maitinti vienas kitą.

3. Iškyla gamtoje

Tokią dieną turėtumėte pamiršti visus darbus ir skirti laiko tik vienas kitam. Šiltai apsirenkite, pasiimkite termosą ir leiskitės į paslaptingą kelionę. Kartu aplankykite vietas, kuriose veikėte kažką ypatingo. Pasibučiuokite ant suoliukų, ant kurių sėdėjote, kai dar nebuvote pora, dalinkitės atsiminimais ir džiaukitės vienas kitu.

4. Gyvos gėlės

Moterų, kurios nemėgtų gėlių, pasitaiko retame pasaulio kampelyje. Galbūt sodrios raudonos rožės ir yra banalybės įsikūnijimas, tačiau netikėtas mielos lauko gėlytės įkišimas į plaukus, bus kažkas tokio, kas privers išsilydyti net abejingiausią skeptikę.

5. Nuostabus masažas

Prisiminkite, kaip nuo švelnių judesių kūnu perbėga malonūs šiurpuliukai... Būtent tokį malonumą jūs galite suteikti savo partneriui dovanodami nuostabiausią istorijoje masažą. Tam visai nebūtina pasitelkti krūvos knygų, svarbu noras daryti gera ir abipusis atsipalaidavimas.

6. Papuošalai

Kiekviena moteris nori būti graži. Žinoma, gražiausia moteris yra įsimylėjusi, tačiau tam tikrai nepakenks žaižaruojantys metaliukai ausyse ar gundantis vėrinys ant kaklo. Graži moteris = laiminga moteris.

7. Gyvūnai

Kniauksinys, tarškantys ar amsintys padarėliai tikrai pradžiugins atsakingą merginą ar rūpestingą vaikiną. Žinoma, jei esate įsitikinę, kad jūsų antrajai pusei tai nepatiks, nerizikuokite. Visgi tai atsakingas ir įpareigojantis žingsnis.

8. Knyga

Tai nebūtinai turi būti saldus meilės romanas. Mylimąjį galima pradžiuginti padovanojus ir nuotykių detektyvą, technikos naujoves atspindinčią knygą ar geriausius patarimus įvairiausiais gyvenimo atvejais.

9. Nuotraukos

Mėgstate įamžinti bendras akimirkas? Super, nes dabar jomis galėsite papuošti kambarių sienas ar nešiotis kartu su savimi viską, ką bėgant laikui galite netyčia pamiršti. Nuotraukomis taip pat galima dekoruoti įvairiausius daiktus, juk smagu būtų rytinę kavą gerti iš puodelio, papuošto besišypsančiais veidais.

10. Paveikslas

Jeigu mėgstate meną ar tiesiog esate kūrybiška asmenybė, tai puiki galimybė save išreikšti. Visai nebūti tapti nauju Da Vinčiu, tuo labiau, kad mielas ir nuoširdus piešinys suvirpins labiau nei prabangus šedevras.

11. Bilietai į renginį

Galbūt jūsų antroji pusė dievina tam tikrą muzikantą, aktorių, poetą ar šiaip žymų žmogų? Tada galite dovanoti galimybę susitikti ir pasimėgauti kultūrinėmis naujovėmis kartu. Galiu drąsiai teigti, jog šioks toks prasiblaškymas gali suteikti smagių akimirkų abiems.

12. Mielos smulkmenos

Skulptūrėlės, pliušinukai ar širdutėmis margintos kasdienės detalės gal kiek saldoka, tačiau maloniai glosto širdį. Norint parodyti dėmesį visai nebūtina išleisti daugybę pinigų, kartais užtenka ir priklijuojamos širdutės, kad jūsų brangiojo ar brangiosios veide atsirastų šypsena.

13. Muzikos įrašai

Klausydami muzikos garsų galime pasinerti į visai kitą pasaulį. Tad sužinokite, kokios melodijų vingrybės patinka jūsų Valentinui ir padovanokite visą diskografiją tokių kūrinių, kurie suteiktų malonias emocijas ir kas kartą klausant primintų jus.

14. Žiedas

Jei jūsų santykiai pakankamai rimti, labiausiai nudžiuginti gali būtent tokia, užtikrintumą vienas kitu patvirtinanti dovana. Valentino diena, bene didžiausia įsimylėjusių šventė, kuri pasitaiko tik kartą metuose, taigi jei nenorite laukti dar 365 dienų, padarykite tai dabar pat. Nuostaba garantuota!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius