-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 02 05

150 kubietiškas „Bacardi“ gimtadienis ištirpdė Lietuvos ledus (nuotraukos)

Šeštadienį 150 metų gimtadienį švenčiantis „Bacardi" menų fabrike „Loftas" sukūrė tikrą kubietišką atmosferą. Muzika, šokiai ir karšti kūnai leido pamiršti bet kokį šaltį.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Gimtadienis

Šeštadienį 150 metų gimtadienį švenčiantis „Bacardi" menų fabrike „Loftas" sukūrė tikrą kubietišką atmosferą. Muzika, šokiai ir karšti kūnai leido pamiršti bet kokį šaltį.

Nors vakaro svečiams prie įėjimo teko laukti keliolika minučių, įėjus įvidų pasitiko šilta ir gyvybinga atmosfera. „Loftas" tapo karščiu alsuojančia vieta, kurioje rinkosi garsiausi Lietuvos pramogų ir meno pasaulio atstovai. Tarp svečių, į vakarą patekusių tik su specialiais pakvietimais, galima buvo išvysti stilistą Mantą Petruškevičių, baleto primarijų Nerijų Jušką, dizainerį Robertą Kalinkiną, Juozą Liesį, šokių projekto „Šok su manim" nugalėtoją, aktorių ir muzikantą Dominyką Vaitiekūną ir begalę kitų žymių veidų.

Grupių „Empti" ir „Pieno lazeriai" vokalistė Giedrė Kilčiauskienė su grupe sušildė vakarą bossanovos garsais. Atėjus vidurnakčiui, atsivėrė visiškai nauja erdvė - nukritus juodai širmai, pasirodė salsos šokių mokyklos šokėjai, pakvietę ant scenos lipti visus, atsikračiusius lietuviško santūrumo ir atsidavusius pietietiškiems ritmams, kuriuos sukūrė iš Pietų Amerikos kilęs atlikėjas Jurgis Didžiulis ir „NO DJ's".

„Loftas" transformavosi į „Casa de Bacardi", kuriame įsikūrė egzotiška Kubos interpretacija, o svečiai buvo pakviesti į išskirtinę kubietišką fotosesiją.

Gėrimės vaizdais, party people!

Reporterė Laura Bojarskytė

Nuotraukos menų fabriko „Loftas"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius