Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 02

21-ąją socialinę akciją „Už spalvingą ir teisingą vaikystę“ papuošė ne tik EBRU, bet ir Lietuvos geležinkelių dundesys (nuotraukos)

Praėjus vos porai savaičių nuo jubiliejinės 20-sios socialinės akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę", VšĮ „Meda project" toliau tęsia savo kilnią veiklą. Balandžio 27 dieną įvyko jau 21-oji iniciatyva ir šįkart kartu su nubudusia pavasario saule buvo įnešta naujų vėjų.
Temos: 1 Vaikystė

Praėjus vos porai savaičių nuo jubiliejinės 20-sios socialinės akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę", VšĮ „Meda project" toliau tęsia savo kilnią veiklą. Balandžio 27 dieną įvyko jau 21-oji iniciatyva ir šįkart kartu su nubudusia pavasario saule buvo įnešta naujų vėjų.

VšĮ „Meda Project" įprastai vykdavo tiesiai pas vaikus: į globos namus, dienos centrus, mokyklas, kur keisdavosi dovanomis, šypsenomis, mėgaudavosi EBRU menu - tapymu ant vandens, bendraudavo ir vieni kitiems palikdavo neišdildomų įspūdžių bei prisiminimų. Tačiau šiuo kartu buvo įvykdyti vadovės Eglės Veršininienės didžiausi norai ir pažadai sau bei vaikams. „Mano noras, o svarbiausia - pažadai vaikams yra.... „Jei jau prisijungė globos namų, dienos centro, ar kiti vaikučiai prie mūsų socialinės akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę" -  tai su jais draugausime nuolatos."

Apie kokią draugystę ir pažadus kalba Eglė? „Vaikai yra ir  bus nuolat kviečiami vykti vis į naujas keliones, dalyvauti edukacinėse, specialiai jiems sukurtose programose, renginiuose, o svarbiausia, kad visur mus lydėjo ir lydės „Ebru menas - tapymas ant vandens".  Taip mūsų ratas, kitaip dar vadinamas „mūsų  Ebru šeima"  didėja, jau daugiau kaip metus laiko nuo socialinės akcijos pradžios."

Šių metų balandžio 27 dieną prie akcijos ir vaikų norų prisijungus „Lietuvos geležinkeliams", vaikai iš Kalvarijos savivaldybės vaikų laikinosios globos namų,  Radviliškio vaikų globos namų „Nykštukas" bei Kauno Vaikų gerovės centro „Pastogė" ir „Vėtrungės" pradinės mokyklos mokiniai, kurie jau antrus metus lanko "Ebru meno - tapymo ant vandens" būrelį atkeliavo į Vilniuje esantį Vilniaus geležinkelių muziejų.

„Šis socialinės akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę" renginio tikslas buvo ne tik  edukacinis,  kadangi vaikai į susitikimo vietą - Vilniaus geležinkelio muziejų keliavo iš visos Lietuvos kraštelių specialiais traukiniais, bet ir pažintinis, nes pirmą kartą susitiko bei susipažino skirtingų globos namų vaikučiai, o tai yra svarbu, kai jiem dar teks drauge leisti laiką  ne vienoje bendroje šventėje. Na ir kaip be  Ebru meno, jis ir čia prisidėjo labai daug! Vaikams kuriant bendrus Ebru kūrinius, buvo lengviau susibendrauti ir atsipalaiduoti nuo pirminės įtampos, o visus šiuos darbus  dovanojome specialiai "Geležinkelio muziejui", kaip padėką už šiltą priėmimą," - pasakoja E. Veršininienė.

Všį „Meda project" nuoširdžiai dėkoja Lietuvos geležinkeliams už suteiktą galimybę nemokamai traukiniais atvykti iki Vilniaus geležinkelių muziejaus. Visiems vykusiems vaikams - tai buvo pirmoji kelionė traukiniu, kuri paliko neišdildomą įspūdį. Ir kas be ko Lietuvos geležinkelių muziejus bei jo darbuotojai, kurie taip šiltai priėmė visus, su be galo įdomiais pasakojimais bei įstabiai įdomia muziejaus ekspozicija. Tai dar labiau sustiprino vaikų meilę traukiniams.

Kviečiame visas Matytes išbandyti ir spalvingai sutikti Motinos dieną su Ebru menu - tapymu ant vandens. VDU Kauno Botanikos sode, gegužės 4 d. nuo 15 val. iki 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius