-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 26

292 šeimoms su vaikais vežimėliuose pavyko pasiekti rekordą (nuotraukos)

Šeštadienį vidurdienį, Ogmios miesto Šeimos aikštėje susirinkusios 292 šeimos su vaikais vežimėliuose pranoko prieš porą metų vieno Vilniaus prekybos centro organizuotą panašų bandymą ir pasiekė šalies rekordą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šeštadienį vidurdienį, Ogmios miesto Šeimos aikštėje susirinkusios 292 šeimos su vaikais vežimėliuose pranoko prieš porą metų vieno Vilniaus prekybos centro organizuotą panašų bandymą ir pasiekė šalies rekordą.

Pasak organizatorių, rekorde dalyvavo ne tik vilniečiai – buvo ir šeimų, atvykusių ir iš Kauno, Elektrėnų bei kitų miestų. Be to, į rekordo fiksavimo vietą vežimėlius stūmė ne tik mamos, bet ir tėčiai.

„Džiugu, kad siekti rekordo mums nesutrukdė paskutinio vasaros šeštadienio orai. Taigi į renginį susirinkusios šeimos turėjo galimybę ir pabendrauti, ir papramogauti, ir apsipirkti prieš naujuosius mokslo metus“, - sakė Ogmios miesto rinkodaros vadovas Edgaras Valickas.

Pirmajam šimtui rekordui užsiregistravusių mamų Verkių gėlių turgus įteikė kardelių, be to, kiekviena rekorde dalyvavusi šeima gavo Assorti.lt dovaną. Iš kelių šimtų dalyvių burtų būdu atrinkta šeima laimėjo „BabyCity“ dovanojamą vaikišką automobilinę kėdutę.

Renginio „Atgal į miestą“ metu savo rudens kolekcijas pristatė OXOX ir „Modi Du“ - jauni ir ambicingi lietuviški drabužėlių vaikams prekių ženklai.

Čia pat įrengtoje mini futbolo aikštelėje vyko „Moterys už futbolą“ narių organizuoti žaidimai ir užduotys vaikams bei tėveliams, taip pat „Žalgirietukų“ parodomosios varžybos.

Apsilankiusieji renginyje domėjosi saugaus eismo principais Lietuvos policijos prevenciniame autobuse, o moterys bendravo su krūties vėžio prevencijos programą „Nedelsk“ vykdančio „Rožinio kaspino“ autobusiuko specialistų komanda.

Jau antrą kartą Ogmios miesto organizuojamame renginyje apsilankę „SOS gyvūnai“ priminė šeimoms apie galimybę į savo namus priimti beglobį augintinį.

Pavargusieji nuo pramogų galėjo atsipūsti ant pusšimčio „Tingio“ sėdmaišių, taip pat iškyla neapsiėjo ir be „Round Mignight“ bei vaikų pučiamųjų instrumentų orkestro ,,Sklepučini" gyvai atliekamų melodijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius