Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 30

Airijos žvejai vandenyje nufilmavo keistą padarą: dar viena Lochneso pabaisa? (video)

Foilo įlankoje (Šiaurės Airija) žvejams pavyko nufilmuoti keistą, milžinišką padarą plaukiantį vandenyje. Youtube vaizdo įrašų svetainėje šis video sukėlė tikrą susidomėjimą....
Temos: 1 Loch Nesas

Foilo įlankoje (Šiaurės Airija) žvejams pavyko nufilmuoti keistą, milžinišką padarą plaukiantį vandenyje. Youtube vaizdo įrašų svetainėje šis video sukėlė tikrą susidomėjimą. Imta spėlioti, kas tai gali būti? Patys žvejai teigia, kad nežino, kas yra užfiksuota jų įraše. “Žinoma, tai galėtų būti ir banginis, nes šiose vietose jie yra pastebėti ne kartą, tačiau vandens monstras visai nepanašus į banginius”, – sakė įrašo autorius.

“Valtyje aš esu su kostiumo todėl, kad filmavome filmą “Žvejyba su David Lynch”, štai todėl aš ir vilkiu tokį patį kostiumą kaip ir David Lynch”, – suskubo paaiškinti įrašo autorius. “Rodosi, kad mes dabar irgi turime savo Lochneso pabaisą”, – teigė vyras.

Kas be būtų nufilmuota vaizdo įraše – tai sukėlė žmonių susidomėjimą. Imta aptarinėti net ir tokios teorijos kuriose teigiama, kad tai galėtų būti NPO – neatpažintas plaukiojantis objektas. Kaip bebūtų siūlome jums patiems pažiūrėti šį vaizdo įrašą.

Šaltinis: Apiemistika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius