-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 22

Andrius Mamontovas koncerto Klaipėdoje metu publikai nepataikavo (nuotraukos)

Vienas iš didžiausių Klaipėdos kultūros centrų - Žvejų rūmai - trečiadienio vakarą tiesiog persipildė žmonėmis, kurie susirinko į legendinio Andriaus Mamontovo albumo „Elektroninis dievas" pristatymą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vienas iš didžiausių Klaipėdos kultūros centrų - Žvejų rūmai - trečiadienio vakarą tiesiog persipildė žmonėmis, kurie susirinko į legendinio Andriaus Mamontovo albumo „Elektroninis dievas" pristatymą.

Papirko nuoširdumu

Į sceną po pertraukos sugrįžęs daininkas susirinkusiųjų nenuvylė. Koncerto pradžioje tyliai vienas užlipęs ant scenos ir paėmęs į rankas gitarą, jis ramiai pradėjo derinti pastarosios garsus. Salėje pasigirdus pirmiesiems nedrąsiems plojimams ir raginamiesiems šūksniams, pasigirdo nuo seno pažįstamas sodrus legendinio atlikėjo balsas.

Ramiai ir jaukiai pradėjęs skambėti dainos „Rudeninis vėjas" garsas perskrodė tylą. Minimalistinė minorinė melodija tarsi užpildė visą salę ir palietė kiekvieno atėjusio į koncertą jausmus. Atrodo, vienišai skambantis atlikėjo balsas sukėlė skirtingas mintis jo besiklausantiems. Dar dainos metu į sceną sulipo ir pritariamoji grupė: būgnininkas Meinardas Brazaitis, įvairų instrumentalą įvaldęs Eimantas Belickas, choreografijos meistras Arnoldas Lukošius ir bosistas Tomas Andrijauskas. Tamsioje scenoje šie muzikos virtuozai atrodė iš tiesų įspūdingai.

Įspūdingi muzikiniai sprendimai sumanymai

Neprasčiau skambėjo ir jų skleidžiami garsai. Koncerto metu buvo pristatytos dainos: „Tiktai tavyje", „Elektroninis dievas", „Pasitrauk", „Ratilai", „Tyloje" ir kitos. Atlikėjas pauzių tarp dainų metu negražbyliavo. Ilgamete patirtimi galintis pasigirti dainininkas nesakė ilgų kalbų, tačiau koncerto pabaigoje publikai visai pašėlus ir ėmus stotis, nesusivaldė: „Jūs mūsų stebuklas". - ramiai ir santūriai ištarė.

Paskutines dainas žiūrovai sutiko jau stovomis. Koncertui pasibaigus publika nenorėjo taip lengvai paleisti tokį malonumą ausims sukėlusios kompanijos. Muzikantai savo ruožtu susirinkusiuosius apdovanojo daina „Marso kanjonai" ir melodingu sveikinimu „Kalėdos". Girdėdamas plojimus, A. Mamontovas ištraukė iš užančio delną ir imituodamas širdies plakimą parodė, jog gerbėjai ir išgyventos emocijos visada liks giliai viduje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius