Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 05 23

Andrius Mamontovas susitiko su Kauno studentais

Bėgant paskutinėms pavasario dienoms Lietuvos sveikatos mokslų universiteto akademinės bendruomenės nariai turėjo puikią galimybę pabendrauti su garsiu Lietuvos dainininku,...

Bėgant paskutinėms pavasario dienoms Lietuvos sveikatos mokslų universiteto akademinės bendruomenės nariai turėjo puikią galimybę pabendrauti su garsiu Lietuvos dainininku, aktoriumi, prodiuseriumi Andriumi Mamontovu. Renginys sulaukė didžiulio populiarumo: visi norintys sunkiai tilpo auditorijoje, ne vienas mylimo atlikėjo kalbų klausėsi įsitaisęs ant grindų ar tarpduryje.

Dainininkas meistriškai užmezgė ryšį su publika: ištartos mintys ne tik privertė susimąstyti, bet ir ne kartą kvatoti susiėmus už pilvų.  Susitikime A.Mamontovas dalijosi mintimis apie gyvenimo prasmę, apie būtinybę kiekvienam žmogui savo gyvenime patirti meilę, laimę, džiaugsmą. Dainininkas pasakojo apie pasirinkimą eiti muzikanto keliu, prisiminė ir žurnalistikos studijas. „Supratau, jog iš manęs dažniau ima interviu, negu aš iš ko nors“ , - juokėsi jis. A.Mamontovas minėjo, jog kartais geras žurnalistas gali būti net žmogus, baigęs mediciną, tačiau turintis dovaną gražiai užrašyti savo mintis. Dainininkas taip pat pasidalijo įspūdžiais iš kelionės į Šiaurės Korėją, Kiniją, linksmai papasakojo apie studentiškus nuotykius Palangoje, kalbėjo apie kūrybą, dainų rašymą.

Susirinkusieji A.Mamontovui uždavė gausybę klausimų: apie gėrį ir blogį, religiją, domėjosi filmo „Amaya“ kūrimu, klausė apie Eurovizijos dainų konkursą, vegetarizmą, eutanaziją, teiravosi atlikėjo nuomonės apie emigracijos reiškinį.

Pasibaigus renginiui, publika už puikiai praleistą laiką atsidėkojo audringais plojimais ir skubėjo įsiamžinti bendroje nuotraukoje su mylimu atlikėju.

 

Lina Pankratjevaitė, LSMU Studentų atstovybė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius