-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 30

Animacijos dirbtuvės Dargužiuose (video)

Šį šeštadienį, liepos 2 d., kviečiame atvykti į Dargužių Sūrininkų namuose vyksiančias animacijos dirbtuves. Jų metu drauge su animatoriais kursime „whiteboard“ animacijos technika pieštus animacinius filmus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šį šeštadienį, liepos 2 d., kviečiame atvykti į Dargužių Sūrininkų namuose vyksiančias animacijos dirbtuves. Jų metu drauge su animatoriais kursime whiteboardanimacijos technika pieštus animacinius filmus. Dirbtuvių pradžia 12 val. Vyksiančios dirbtuvės yra tęstinio animacijos dirbtuvių ciklo antroji dalis. Prieš kelias savaites Dargužiuose buvo gaminami vieni seniausių animacijos technikos įrenginių – praksinsokopai.

Whiteboard– baltos rašymo lentos – animacijos technika nesunku kurti dinamiškai kintančią vaizdų seką. Pirmą kartą filmuką šia technika 1906 m. sukūrė animacijos pradininkas Stuartas Blacktonas. Šiandien ši animacija plačiai naudojama iliustruoti video paskaitas ir kurti pieštas istorijas, peržengiančias baltos ar juodos mokyklinės lentos rėmus. Tokia animacija gali būti piešiama ir ant sienos plytelių virtuvėje, ar bet kurių kitų paviršių, ant kurių smagu piešti.

Kaip tai atrodo? Dargužių Barono Prano vardo kino teatre tądien bus rodomi įdomiausi šios animacijos pavyzdžiai.

Kūrybines dirbtuves ves animatoriai Urtė Budinaitė ir Antanas Dubra. Dirbtuvių organizatorius –Meno avilys”. Per vasarą Dargužiuose ketinama surengti keturias animacijos kūrybines dirbtuves, kuriose bus supažindinama su skirtingomis animacijos technikomis. Dalyvavimas dirbtuvėse atviras visiems ir nemokamas.

Lauksime atvykstant!

VIDEO: a whiteboard animation proj001

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius