Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 07

Ar TU esi marionetė?

Ar gera būti marionete? Pririštiems už virvelių kaip tikrų tirkiausiomis lelėms? Koks jausmas, kai už mus viską atlieka, už mus suplanuoja mūsų ateitį ir apskritai, ar lengva būti kažkuo kitu? Ką jaučia žmogus neatsakingas už savo laisvę? Štai tokie klausimai kamuoja Lietuvos Mokinių Parlamentą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ar gera būti marionete? Pririštiems už virvelių kaip tikrų tikriausiomis lėlėms? Koks jausmas, kai už mus viską atlieka, už mus suplanuoja mūsų ateitį ir apskritai, ar lengva būti kažkuo kitu? Ką jaučia žmogus  neatsakingas už savo laisvę?  Štai tokie klausimai kamuoja Lietuvos Mokinių Parlamentą.

Dabartinis stereotipas, kad   ,,geras žmogus“  yra  tas, kuris nerėkauja viešai apie esamas blogybes,  kuris tyli it pelė po šluota jau pradeda stipriai rėžti akį. Todėl LMP ( Lietuvos Mokinių Parlamentas) yra pasiruošęs šį stereotipą sugriauti. Kovo 9 dieną, aktyvaus laisvalaikio centre ,,Kablys“  (Kauno g.5, Vilnius )  vyks diskusija, kurios  tema – ,,Ar gera būti marionete? ‘‘.

Viso renginio pradžia – 14:00 val.  Jo metu kalbės ir savo patirtimi dalinsis itin įdomios asmenybės:  žurnalistas Artūras Račas kalbės apie žurnalistikos ir žodžio laisvę,  ekonomistė Aušra Maldeikienė pasakos apie skurstantį žmonių mentalitetą ir vertybių pakrikimą bei architektas, grupės Antis lyderis Algirdas Kaušpėdas  pristatys pranešimą apie žmogui reikalingą išmintį. Ką daryti, kad pakeistum save ir taptum dieviškesniu, bei tuo pačiu laimingesniu. Kaip išmokti džiaugtis smulkmenomis.

Šis gražus renginys yra skirtas kovo 11 dienai paminėti, kad išmoktumėme būti laisvi viduje ir atsikratyti ksenofobijos kaukių. Kadangi temos atspindi šių dienų aktualijas, todėl jį praleisti būtų gėdinga.  Juo labiau, kad jis nieko nekainuos. Tad čiupk draugą ir ruoškis kelionei į puikų renginį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius