Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 13

Artėjančių švenčių proga – kalėdinių žaislų dirbtuvės

Kalėdos jau ne už kalnų, didieji prekybos centrai joms pasiruošė daugiau nei prieš mėnesį, o dabar beveik kiekvienuose namuose jau stovi eglutė apkarstyta įvairiausiais žaislais....
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Kalėdos jau ne už kalnų, didieji prekybos centrai joms pasiruošė daugiau nei prieš mėnesį, o dabar beveik kiekvienuose namuose jau stovi eglutė apkarstyta įvairiausiais žaislais. Vieni jų – seni, dar senelių laikų, kiti – pirkti tik šiemet, tačiau niekas nesiginčys, kad labiausiai traukiantys akį – rankų darbo žaisliukai. Juos pasigaminti nėra labai sunku, vienintelė užduotis – žinoti kaip gaminti papuošimus, kuriais galima šventėms paruošti ne tik eglutę, bet ir visus namus.

Šv.Kalėdų proga Mamuradijas.lt ir Vilniaus mokytojų namai gruodžio 17 d. (pirmadienį) kviečia į kalėdinių žaisliukų gaminimo renginį.

Šv.Kalėdos – stebuklų metas. Labai banali sentencija, tačiau jau ne pirmus metus ji vargstančioms šeimoms įrodo esanti teisybe. Žaisliukų dirbtuvėse apsilankys Vaikusvajones.lt organizatoriai, kurie plačiau papasakos apie šią iniciatyvą, o visi norintys galės prie jo prisidėti. Gerumas kainuoja nedaug, o atgal gaunama dovana – neįkainojama.

Renginys prasidės 15 val., būtina registracija el.paštu mamuradijas@gmail.com – gausite dovanų knygelę. Šįkart bilieto kaina suaugusiam žmogui – 10 Lt. Vilniaus mokytojų namai už šiuos pinigėlius atpirks sunaudotas medžiagas žaisliukų gamybai.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius