Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 09

Ateik į diskusiją ir priartėk prie skrydžio pojūčio!

Klaipėdos universiteto Socialinių mokslų fakulteto magistrantūros studijų Medijos ir komunikacija studentai vis stebi žmonių „gyvenimą“ ir laisvalaikį padangėje, juo domisi. Ta...
Žmogus paukštis – mitas ar realybė?
Žmogus paukštis – mitas ar realybė?

Klaipėdos universiteto Socialinių mokslų fakulteto magistrantūros studijų Medijos ir komunikacija studentai vis stebi žmonių „gyvenimą“ ir laisvalaikį padangėje, juo domisi. Ta proga rengiamas pokalbių, diskusijų vakaras tema „Žmogus paukštis – mitas ar realybė?“ Renginys vyks gegužės 14 d. 19.00 val. restorane „Kaštonas“ (Danės g. 6-1, Klaipėda). Studentai išsiaiškino, kad šiandien didžiausias paukščio skrydžio pojūtis patiriamas sklendžiant wingsuit kostiumu. Vyrai ir moterys šokinėja nuo tūkstančių metrų aukščio ir sklendžia ore naudodami specialaus modelio kostiumą prieš išskleidžiant parašiutą ir nusileidžiant ant žemės. Būtent šis kostiumas buvo pasirinktas pagrindiniu diskusijos objektu. 

Neretai iškyla klausimų: kaip visa tai veikia? Kas yra tas wingsuit? Kodėl žmogus nori skraidyti? O kas svarbiausia – kodėl jis rizikuoja?.. Į šiuos ir dar daugelį kitų klausimų padės atsakyti vakaro garbės svečiai – fizikos, psichologijos, aviakonstrukcijos bei ornitologijos specialistai. Diskusijos dalyviai iš įvairių pozicijų pažvelgs ir įvertins žmogaus norą skraidyti.

Jei jus vis domina dangus, skrydis, laisvė, adrenalinas ir visi kiti SKRYDŽIO apibūdinimai, užsukite – jūs tikrai nustebsite!

                                                                                                              Edita Steponavičiūtė, Inga Gabsevičiūtė
                                                                                                        KU SMF Medijų ir komunikacijos studentės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius