Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 19

Atidaroma magistrantų multipersonalinė paroda'11

Vilniaus Dailės Akademijos, Kauno Dailės Fakulteto magistrantai kviečia į multipersonalinę parodą. Didžioji dalis parodos dalyvių – tai magistrantūros  studijas baigiantys...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Paroda

Vilniaus Dailės Akademijos, Kauno Dailės Fakulteto magistrantai kviečia į multipersonalinę parodą.

Didžioji dalis parodos dalyvių – tai magistrantūros  studijas baigiantys studentai bei  pirmą magistrantūros kursą baigiantys studentai.

Ekspozicijoje bus pristatomi įvairios stilistikos tapybos darbai, instaliacijos-skulptūros. Taip pat bus galima pamatyti tapybos ant stiklo, tekstilės, stiklo darbų.

Parodos dalyviai: Eglė Bacevičiūtė, Šarūnas Juknys, Julija Gleixner, Evelina Keturakytė, Edvinas Klimas, Monika Kreivė, Fausta Makčinskaitė, Povilas Ramanauskas, Justė Svirskaitė, Aistė Žalaitė.

Atidarymas 2011 05 20   17 val. –  20 val.

Vieta: Muitinės g. 2 , (buvusi psichiatrijos ligoninė). Įėjimas iš Muitinės g. 2 ir dar iš Vytauto bažnyčios pusės, per vidinį kiemelį.

Tuo pat metu vyks ir renginys „Meno skalbykla“

Gegužės 20-21 d. nuo 14 val. (penktadienį ir šeštadienį) VDA KDF (Vilniaus Dailės Akademija Kauno Dailės Fakultetas) kiemelis pavirs į interaktyvią meno zoną, kurioje kiekvienas galės pasireikšti, ar tiesiog linksmai praleisti laiką. Visas kiemas bus išmargintas žmonių suneštais drabužiais, kuriais sukursime jaukią atmosferą. Renginio metu kiemelyje veiks poilsio zona, kurioje bus galima bendrauti,  atsipūsti ir klausytis muzikos. Šventės metu vyks piešimo, graviravimo ant stiklo gabaliukų ir molio žiedimo dirbtuvės. Piešimo dirbtuvėse kiekvienas norintis galės prisidėti prie didžiulės drobės tapymo ar bendros pasakos kūrimo, o piešimo entuziastai galės paišyti gyvą modelį. Stiklo graviravimo ir molio žiedimo dirbtuvėse bus galima pasigaminti dirbinėlius sau ar draugui. Taip pat vyks akcija-atrakcija „linksmasis traukinukas“, kurios metu praeiviai mieste bus sodinami į linksmąjį traukinuką ir vežami pas mus į kiemelį. O vakarui atėjus bus rengiamas šešėlių teatras.

Maloniai kviečiame apsilankyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius