Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 30 /11:30

Atviras Lietuvos šunų kinkinių sporto čempionatas – Pasaulio taurės etapas

Lapkričio 2-3 dienomis Kauno rajone, Jadagoniuose prie „Pagonijos“ uolos, vyks atviras besniegių disciplinų šunų kinkinių sporto Lietuvos čempionatas. Tai kartu ir IFSS –...
Temos: 1 Šunų sportas

Lapkričio 2-3 dienomis Kauno rajone, Jadagoniuose prie „Pagonijos“ uolos, vyks atviras besniegių disciplinų šunų kinkinių sporto Lietuvos čempionatas. Tai kartu ir IFSS – Tarptautinės šunų kinkinių federacijos Pasaulio Taurės etapas.

Varžybose be šeimininkų dalyvaus Latvijos, Estijos, Rusijos, Lenkijos, Baltarusijos sportininkai su savo augintiniais. Tarp jų – ne vienas Pasaulio ir Europos čempionatų nugalėtojas ar prizininkas. Tai paskutinės, kontrolinės  varžybos prieš lapkričio 8-10 dienomis Italijoje  įvyksiantį Pasaulio šunų kinkinių sporto čempionatą.

Lietuvos atvirame čempionate sportininkai varžysis DR-6, DR-4 disciplinose, t.y. vežimaičių šešių ir keturių šunų disciplinose, SC-1,SC-2 – tai paspirtuko vieno ir paspirtuko dviejų šunų disciplinos. BJW, BJM – dviratininkė, dviratininkas ir šuo bei kroso su šunimis disciplinose.

Varžybų žiūrovai be tradicinių ir įprastų akiai šiaurinių veislių šunų varžybose turi unikalią galimybę susipažinti su greičiausiais, specialiai kinkinių sportui veisiamais šunimis – Aliaskos haskiais, Norvegų metisais, greisteriais, eurodogais.

Žiūrovus, norinčius pamatyti ne tik startus, bet ir keturkojus sportininkus, kviečiame rinktis šeštadienį, lapkričio 2 dieną 11 val. Atidarymas –  lapkričio 2 dieną 12 val. Apdovanojimai numatomi lapkričio 3 dieną, sekmadienį 15 val.30 min.

Kauno rajone šventės neatsiejiamos nuo Kauno rajono savivaldybės aktyvios pagalbos. Šis atvejis neišskirtinis –atviro Lietuvos šunų kinkinių sporto čempionato pagrindinis partneris yra Kauno rajono savivaldybė ,o meras Valerijus Makūnas globoja šį renginį . Na o keturkojus sportininkus ne pirmi metai globoja Algirdas Gelžinis ir UAB Kaivana.

Šventė žiūrovams nemokama, veiks lauko kavinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius