Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 28

„Audi“ klubas pasitinka naują vasaros sezoną!

Ar žinojai, kad Lietuvoje savo veiklą aktyviai vysto auto klubas „AudiFanai“? Nuo 2007m įsikūrusi bendruomenė įleido šaknis visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir pritraukia...
Audi fainai
Audi fainai
Temos: 1 Audi

Ar žinojai, kad Lietuvoje savo veiklą aktyviai vysto auto klubas „AudiFanai“? Nuo 2007m įsikūrusi bendruomenė įleido šaknis visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir pritraukia vis daugiau „Audi“ markės automobilių mėgėjų. Klubas ne tik vienija bendraminčius, bet ir užsiima ir soacialine veikla, tokia kaip kasmetinė labdaringa klubo akcija, kurios metu padeda vaikams, gyvenantiems globos namuose. Per didžiąsias šventes savanoriai klubo nariai aukoja pinigėlius ir organizuoja pramogas, bei atrakcijas, kad praskaidrint vaikučiams nuotaikas.
Džiugu pranešti, kad aktyvūs ne tik Vilniaus AudiFanai. Pastaruoju metu Kauno mieste matomas bene didžiausias klubo pagyvėjimas per klubo egzistavimo laikotarpį. Keletas novatoriškų  narių sugebėjo mirštančią Kauno AudiFanų bendruomenę atgaivinti antrajam gyvenimui. Kiekvieną savaitę, kaip ir visoje Lietuvoje, jie renkasi aptarti klubo veiklos rezultatų, pasidalinti įspūdžiais, projektų idėjomis, sudalyvauti kassavaitinėje klubo veikloje, bei vykdomose įvairiose varžytuvėse. Žinoma, nugalėtojai nelieka nepasveikinti. Iš nuolat renkamo prizinio fondo yra skiriamos lėšos prizams įsteigti.
Vairuoji AUDI? Domiesi šios markės automobiliais ir jų istorija? Nori smagiai praleisti laiką su bendraminčiais? Prisijunk prie mūsų! Registruotis galite www.audifanai.com puslapyje arba sekti mūsų veiklą AudiFanų facebook paskyroje.
Ten rasite visą jums reikalingą informaciją susijusią su Audi markės automobiliais. Jei kyla klausimų, visuomet galite kreiptis į AudiFanų klubo narius arba savo miesto koordinatorius, kurių kontaktus rasite klubo puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius