-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 13

Belgijoje, Haselte, įžiebta porcelianinė Kalėdų eglutė

Prasidėjus švenčių laukimo laikotarpiui dimiesčiuose ir miesteliuose aplink visą pasaulį įžiebinėjamos šventinės eglutės, kurios dar labiau sustiprina Kalėdų laukimo dvasią. Nuo...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Prasidėjus švenčių laukimo laikotarpiui dimiesčiuose ir miesteliuose aplink visą pasaulį įžiebinėjamos šventinės eglutės, kurios dar labiau sustiprina Kalėdų laukimo dvasią. Nuo neatmenamų laikų buvo priimta puošti žaliaskarę įvairiausiais ryškiais atributais.

Panašu, kad toks puošybos būdas ima pabosti. Kasmet atsiranda vis daugiau netradiciniu kalėdų eglučių, kurios ištikro su eglute neturi nieko bendro, nebent tą patį žodį naudojamą pavadinime. Kaune turėjome eglutę iš palstiko butelių, eglutę iš politeleno. Briuselyje šiemet įžiebta interaktyvi eglutė iš TV ekranų, o štai kitame Belgijos miestelyje – Haselte – įžeibta kalėdinė eglutė iš… Keramikinių lėkščių ir puodelių.

Štai ką apie savo kūrinį kalba Inge Vanluyd ir Stefan Vanbergen:

Atkreipėme dėmesį, kad mes patys ir mūsų pažįstami namuose turi tikrai keistų porcelianinių indų, kurie visiškai nedraugauja su kitais esančiais namuose, niekad nebūna ištraukiami iš indaujos ir naudojami. Taip jie dulka metų metus, o galiausiai būna išmetami. Apie savo Kalėdų eglutės sumanymą pranešėme miestelėnams, kurie su mielu noru padovanojo savo porcelianinius keistuolius. Sulipdžius į kūgio formą 5000 indų eglutė gavos išties netradicinė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius