-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 10

„Būkime kartu 2010“ - pozityviausias metų renginys

Šių metų gegužės 15 d. vyks, ko gero, pozityviausias metų renginys Vilniaus rajone „Būkime kartu 2010“.

Šių metų gegužės 15 d. vyks, ko gero, pozityviausias metų renginys Vilniaus rajone – Jungtinės Karalystės ambasadorius Lietuvoje Simon Butt kartu su įvairių organizacijų atstovais pakvietė per 100 vaikų iš Vilniaus regiono globos įstaigų į Melkio kaime esančioje ekologiškoje Z. Gineitienės sodyboje vyksiantį renginį „Būkime kartu 2010“.

„Šia iniciatyva, skirtingai nei kitų renginių organizatoriai, siekiame ne rinkti ir dalinti vaikams labdarą, o suteikti jiems tai, ko labiausiai trūksta – asmeninį dėmesį, rūpestį ir draugiškumą. Savanoriai, tarp kurių bus ir nemažai užsieniečių, iš įvairių įmonių, ambasadų, valstybinių institucijų ir nevyriausybinių organizacijų visą dieną praleis kartu su globos namų auklėtiniais – bendraus, žais, pietaus bei dalinsis žiniomis. Mūsų tikslas – sukurti šiems vaikams nepakartojamą ir nepamirštamą dieną.“ – teigia renginio globėjas, p. Simon Butt.

„Būkime kartu 2010“ dalyviai mėgausis įvairiomis pramogomis: šaudymu iš lanko, jodinėjimu, pripučiama pilimi, piešimu ant veido, įvairiais komandiniais žaidimais, pikniku bei magijos meistro Olego Rimano pasirodymu. Specialias pramogas taip pat ruošia ir gaisrininkai, policininkai bei Muitinės departamento pareigūnai. Dieną pagardins tradiciniai meksikietiškos virtuvės patiekalai ir didžiulis saldus desertas.

Nepaisant vis dar sudėtingos ekonominės situacijos, šiemet renginys sulaukė gausaus įmonių palaikymo. „Būkime kartu 2010“ remia „COWI Lietuva“, „Deloitte“, „M2 Invest“, „Medicina Magna“, „Multi dora“, „Pentland“, „Radisson Blu Astorija“, „Reval Hotel Lietuva“, „Rimi Lietuva“, „Statoil Lietuva“, „Tres Mejicanos“ ir „Ūkio banko lizingas“.

Prie renginio organizavimo taip pat prisideda LR Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo, Policijos bei Muitinės departamentai, Jungtinės Karalystės, JAV, Argentinos, Norvegijos, Švedijos, Ispanijos, Turkijos ir Bulgarijos ambasados, Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla, Lietuvos lankininkų federacija, Europos moterų vadybos tarptautinis vystymo tinklas, „Vilties akimirka“ ir Vilniaus mokytojų namai.

„Kiekvienais metais iš dalyvių girdime frazę „tai buvo geriausia diena mano gyvenime“, kuri yra labai malonus mūsų pastangų įvertinimas ir paskata tęsti šią gražią iniciatyvą.“ – priduria Aage Myhre, Vilniaus tarptautinio klubo (VIC) prezidentas ir pagrindinis projekto koordinatorius.

„Būkime kartu 2010“ yra kasmetinis Vilniaus tarptautinio klubo inicijuojamas renginys, vykstantis nuo 2001 m. Jo metu vaikai iš globos namų praleidžia visą šeštadienį kartu su įvairių organizacijų atstovais ekologiškoje Z. Gineitienės sodyboje, įkurtoje Melkio kaime, Vilniaus rajone. Šiemet renginys vyks gegužės 15 d. nuo 9.00 iki 16.00 val. Planuojama sulaukti apie 250 dalyvių.

Daugiau informacijos suteiks:

Marius Marčenkovas

Atstovas žiniasklaidai

Tel.: +370 5 255 3070

Mob.: +370 615 10366

El. p.: mmarcenkovas@deloittece.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius